Szerintetek gáz, hogy még mindig szoktam a családtagjaimmal aludni egy ágyban,18 évesen?
Figyelt kérdés
Legtöbbször a nagymamámmal alszom, de előszokott fordulni, hogy anyuval, apuval is. A tesóimmal ritkán.
Van külön szobám, mégis olyan egyedül érzem magam benne. Igénylem, hogy legyen valaki mellettem este, mert valahogy olyan megnyugtató. Így jobban is tudok aludni. A nagymamámnak viszont már kezd nem tetszeni a dolog.
Szerintetek erről le kéne szoknom?
2013. jún. 14. 11:49
21/26 anonim válasza:
Egy pszichológus biztosan ki tudja bogozni miért van ez.
22/26 anonim válasza:
Nem kell ide pszichologus, csak addig lesz ilyen igényed, mig egyszer valaki álmában be nem hugyozik.melletted -..
23/26 anonim válasza:
Jaja, irány a pszichológus, mert ez így nagyon nem normális. Szokj le róla. Bár sejtem, a családban sincs minden rendben, ha erre rászoktattak és nekik ez normális.
24/26 A kérdező kommentje:
Nem szoktattak rà! Rávoltunk szorulva, de ezt már leìrtam. Van barátom, vele ugyebár együtt alszom. Szerintem nem fogok ilyen téren változni, sajnos. Volt rá 19 évem.Esetleg, ha már egyedül fogok élni, talán akkor...
2014. júl. 7. 15:39
25/26 A kérdező kommentje:
Ezért pszichológushoz? Köszi de nem. Elég , ha ti lenéztek emiatt, nem kell másnak is.
2014. júl. 7. 15:41
26/26 anonim válasza:
A pszichologus különbet is látott már. Unni fogja hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!