Szerintetek gáz, hogy még mindig szoktam a családtagjaimmal aludni egy ágyban,18 évesen?
Legtöbbször a nagymamámmal alszom, de előszokott fordulni, hogy anyuval, apuval is. A tesóimmal ritkán.
Van külön szobám, mégis olyan egyedül érzem magam benne. Igénylem, hogy legyen valaki mellettem este, mert valahogy olyan megnyugtató. Így jobban is tudok aludni. A nagymamámnak viszont már kezd nem tetszeni a dolog.
Szerintetek erről le kéne szoknom?
Köszi az ajánlatot, de inkább nem élnék vele.
Akkor megpróbálok, minél hamarabb leszokni erről.
Köszönöm a válaszokat!
Igen, elég gáz. Én ismertem egy srácot, aki világ életében a szülei KÖZÖTT aludt, mert a saját szobájában félt egyedül. Ez úgy 10 éves koráig érthető volt. De mikor 20 évesen is ott aludt, amikor hazament a jogi egyetemről hétvégén, na az már rém szánalmas volt. Ma már 30 körül járhat, ha jól tudom még nincs senkije, így gondolom, ha hazalátogat még mindig anyu és apu közt alszik.
"Igénylem, hogy legyen valaki mellettem este, mert valahogy olyan megnyugtató." - Erre meg annyit, hogy szerezz egy pasit. (Mármint remélem lány vagy, mert ha fiú, akkor mégrosszabb a helyzet. De abban az esetben csajt szerezz.)
Na igen.. ha hallgatsz a sok "okosra", hogy keress magadnak valakit, szuperül lehetsz társfüggő. ;)
Nem. Itt nem az a lényeg hogy helyettesítsd a szüleidet valakivel, hanem megkéne tanulnod egyedül aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!