Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz, hogy még...

Szerintetek gáz, hogy még mindig szoktam a családtagjaimmal aludni egy ágyban,18 évesen?

Figyelt kérdés

Legtöbbször a nagymamámmal alszom, de előszokott fordulni, hogy anyuval, apuval is. A tesóimmal ritkán.

Van külön szobám, mégis olyan egyedül érzem magam benne. Igénylem, hogy legyen valaki mellettem este, mert valahogy olyan megnyugtató. Így jobban is tudok aludni. A nagymamámnak viszont már kezd nem tetszeni a dolog.

Szerintetek erről le kéne szoknom?

2013. jún. 14. 11:49
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Hu, ez szerintem is fura. En anyukammal alszom, ha epp itthon vagyok, de csak a helyhiany miatt. Ellenben joval tobbet vagyok koliban, es ott nem csak egyedul alszom egy agyban, de sokszor az egesz szobaban egyedul vagyok. Valahogy gyozd le magadban ezt a dolgot, mert ez tenyleg nem egeszseges.
2013. jún. 14. 12:17
 12/26 anonim ***** válasza:
64%
Ha lány vagy szívesen alszom veled együtt :)
2013. jún. 14. 12:18
 13/26 A kérdező kommentje:

Köszi az ajánlatot, de inkább nem élnék vele.

Akkor megpróbálok, minél hamarabb leszokni erről.

Köszönöm a válaszokat!

2013. jún. 14. 12:30
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Látod, csak meg kellett fenyegetni, hogy leszokj róla :)
2013. jún. 14. 12:38
 15/26 anonim ***** válasza:
60%

Igen, elég gáz. Én ismertem egy srácot, aki világ életében a szülei KÖZÖTT aludt, mert a saját szobájában félt egyedül. Ez úgy 10 éves koráig érthető volt. De mikor 20 évesen is ott aludt, amikor hazament a jogi egyetemről hétvégén, na az már rém szánalmas volt. Ma már 30 körül járhat, ha jól tudom még nincs senkije, így gondolom, ha hazalátogat még mindig anyu és apu közt alszik.

"Igénylem, hogy legyen valaki mellettem este, mert valahogy olyan megnyugtató." - Erre meg annyit, hogy szerezz egy pasit. (Mármint remélem lány vagy, mert ha fiú, akkor mégrosszabb a helyzet. De abban az esetben csajt szerezz.)

2013. jún. 14. 12:51
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Na igen.. ha hallgatsz a sok "okosra", hogy keress magadnak valakit, szuperül lehetsz társfüggő. ;)

Nem. Itt nem az a lényeg hogy helyettesítsd a szüleidet valakivel, hanem megkéne tanulnod egyedül aludni.

2013. jún. 14. 13:36
 17/26 anonim válasza:
lany vagy vagy fiu?
2013. júl. 5. 19:02
 18/26 anonim ***** válasza:
nem szokás szülőkkel aludni 18 évesen. aludj a saját ágyadban. az még oké hogy 1 szobában alszol 1 családtaggal de külön ágyban szerintem. a szüleid a hibásak hogy megengedik.
2014. júl. 6. 14:38
 19/26 anonim ***** válasza:
25 éves lány vagyok, ritkán látom anyukámat de ha hazautazom egy évben kétszer, van hogy vele alszom. Tévénézés közben bealszok este a lábán, és apu nem szokott minket zavarni hogy menjek át aludni a régi szobámba. Néha jól tud esni, de minden nap én se csinálnék ilyet.
2014. júl. 6. 15:13
 20/26 anonim ***** válasza:
Igen. Már 10 évvel elezőtt is gáz lett volna.
2014. júl. 6. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!