Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha meghalt az egyik szülö. Mi...

Ha meghalt az egyik szülö. Mi lesz ezután?

Figyelt kérdés

Már elnézést,h. ilyet kérdezek.Csak kiváncsi vagyok h. kinek milyen lett az élete a szülö halál után.....

Én 6 éve veszítettem el az anyukámat és azóta az apuval élek.De nagyon rossz!!!!!:(:(:( Az apu ugy félt mintha csak egy pici gyerek lennék.De már 20 éves vagyok!!!

Mindig ellenöriz.A fő lényeg az életébe ezenkívül,h. a "kicsilányát" félti az,h. legyen kaja,tisztaruha és pénz,h. elmehessen a kocsmába....:(:(:(

De elköltözni nem akarok,nem sztném,h. még engem is elveszítsen és teljesen magára maradjon!!!!:(:( Jah,különben senki ne gondolja,h. nem sztem az aput.Csak egy kicsit sok!!!Bár ha már Ő sem lenne nekem, nem tudom milyen lenne az életem...

Szóval ez a kettös érzés kavarog bennem,már 6 éve.....

Aki szertné velem és a többiekkel megosztani az élettörténetének e szomorú részét,kérem irjon!

2009. okt. 10. 16:50
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Én szerencsére még nem tudom, milyen érzés ez, de a barátnőm egy éve vesztette el az apukáját. Annyira nem álltak közel egymáshoz (elvált szülők, és anyukájával él a lány), de mégis nagyon megviselte, sokszor szokott mesélni róla. Aztán az is durva volt, amit utána műveltek a rokonai, majdnem az összes az örökségét lenyúlták (nem örökölt olyan sok mindent, de akkor is mocskos dolog szerintem így kihasználni szegény lányt).
2009. okt. 10. 17:05
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Apukádnak már csak te maradtál,érthető,hogy félt.Nem szeretne téged is elveszíteni.Próbálj vele megértő lenni,és ha lehet odafigyelni,hogy ne szokjon rá az italra.Sokan - még nők is - nagyon nehezen tudják feldolgozni a szeretett hozzátartozó elvesztését,és az italba menekülnek.Tudom,hogy neked ez a féltés nagyon rossz.Próbálj vele beszélni,hogy vigyázol magadra,nem hagyod egyedül,és beszélgessetek sokat az édesanyádról.Nálunk ez bevált.
2009. okt. 10. 17:58
 3/7 anonim ***** válasza:
78%

Meg kéne nősüljön. Mondjuk ha italozik, nehéz lesz normális asszonyt találni.

Én 19 voltam,amikor anyu meghalt. Nem volt egy romantikus házasság, de apu teljesen összezuhant utána.

Egy év múlva elvette egy volt kolléganőjét. Örültem neki, mert kivirágzott. Jó házasság lett. Én sokat nyeltem a mostohaanyámnak, apu érdekében, pedig ő is jószándékú volt, csak annyira különbözött a felfogásunk sok mindenről.

Nehéz lesz neked saját életet kezdeni majd a leendő férjeddel, mert ahogy látom bűntudatod lesz amiatt, hogy úgymond elhagyod apukádat, akinek te vagy az egyedüli érzelmi támasza. Nősüljön!

2009. okt. 10. 18:19
 4/7 anonim ***** válasza:
97%
Szerencsére én se tudom milyen érzés lehet. De biztos nagyon rossz. Apám iránt nem érzek szeretetett de nem szeretném hogy meg haljon. Anyukámat imádom, ha valami baja lenne lenne azt nem élném túl. Apám olyan számomra mint egy idegen de nem kívánom a halálát.
2009. okt. 13. 15:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 5 éve halt meg anyukám, apám mindig is ivott, így borzalmas vele együtt lenni.

20 vagyok, sehova nem tudok menni, iskolába járok, iskolai munkahelyen dolgozok, mást nem tudok elvállalni, mert akkor nem lenne időm tanulni. :(

(tudom tudom, mindjárt jön a sok nagyokos, hogy de lehet)

2009. okt. 13. 19:57
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!!:)

Együtt érzek mindenkivel!!!!

Kitartást!!!!Sajnos egypárunknak korán felkell/kellett nöni....szomorú és igazságtalan az élet!!!!!!!!!!!

2009. okt. 14. 12:20
 7/7 anonim ***** válasza:

nekem sose volt apám. így könnyebb volt megbarátkozni a dologgal.

_bfg.

2009. okt. 15. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!