Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha két hónap együttjárás után...

Ha két hónap együttjárás után teherbe esnétek, megtartanátok a babát?

Figyelt kérdés
2013. jún. 13. 17:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
37%

melyikőtök felejtett el védekezni? 2 hónapos kapcsolatban nem hinném, hogy jó ötlet babát vállalni.

ismerek egy lányt, aki 5 hónap járás után lett terhes, úgy döntött, h megtartják, közben a pasi lelépett, a lány pedig elvetélt.

2013. jún. 13. 18:43
 12/20 zabmester ***** válasza:
74%

Én anno megtartottam, pontosan két hónap járás után, amikor kiderült, hogy terhes vagyok. Gondolom nem okozok vele nagy meglepetést, ha elmondom, hogy már nem vagyunk együtt (sőt, már a baba születésekor sem voltunk), mert a döntés után 1-2 hónappal kiderült, hogy egy igazi barom a "kedves" párom.

Hát ez van, ilyen is van. Ettől függetlenül nem bántam meg. Van egy majdnem hat éves fiam, akit öt évig ugyan egyedül neveltem, de teljesen kiegyensúlyozottan, normális körülmények között, nem magamat sajnálgatva, hogy jaj nekem, milyen szörnyű az életem. Aztán lett párom is, akivel már együtt élünk, együtt vagyunk egy család.

2013. jún. 13. 18:54
 13/20 anonim ***** válasza:
66%
Meg.
2013. jún. 13. 19:09
 14/20 anonim ***** válasza:
53%
Nem. Én még egy év után se tartottam meg, mert nem volt meg az anyagi háttér, nem is éltünk együtt. Később összeköltöztünk, összeházasodtunk, aztán jött a gyerek is, de több év együttélés nélkül nem vállaltam volna gyereket senkivel.
2013. jún. 13. 19:11
 15/20 anonim ***** válasza:
55%
Én valószínűleg nem tartottam volna meg, mert nem lettem volna annyira biztos benne, hogy egy friss kapcsolatban ezt meg tudjuk együtt oldani. Egyedülálló anyukává meg nem akartam volna válni.
2013. jún. 13. 19:40
 16/20 anonim ***** válasza:
64%
Oda kell figyelni hogy ne legyél az. Szedni a gyogyszert normálisan vagy óvszert húzni aktus után ellenőrizni ha kilyukat akkor 72 órás tabi. Szóval nem kell teherbe esni és nincs gond. A kérdésre válaszolva igen megtartanám mert nem lennék képes elvetetni. De nem is esnék teherbe, annál több eszem van.
2013. jún. 13. 20:03
 17/20 anonim ***** válasza:
82%
Én 17 évesen elhatároztam,hogy az első terhességemet megtartom bármi lesz is,na ez soká 8 év múlva lett,nem túl komoly kapcsolatból,most már 13 éves és tök jól megvagyunk:)
2013. jún. 13. 20:22
 18/20 anonim ***** válasza:
Ha egy huszonéves járt így, akkor inkább nem, ha harmincas, akkor valószínű, hogy igen, ha egy negyvenes, akkor nagy eséllyel megtartja a babát. De ezek csak találgatások, nagyon sok tényezőtől függ. A körülményeket nem ismerjük.
2013. jún. 14. 09:49
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Hogyha 40 évesen történne ez velem és úgysem lenne új esélyem babára de akarnék, akkor megtartanám.

Szinte minden más esetben NEM. Ennyi idő alatt nem ismered meg a másikat, jó esély van arra hogy egyedül maradsz.

2013. jún. 14. 11:10
 20/20 anonim ***** válasza:
hat velem pont ez tortent par eve 22 eves voltam total kibuktam. bevallaltuk eskuvo minden ahogy kell rohadt nagy riziko nekunk bejott. azota van kisteso is es nagyon boldog hazasok vagyunk:-)
2013. szept. 16. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!