Ha két hónap együttjárás után teherbe esnétek, megtartanátok a babát?
melyikőtök felejtett el védekezni? 2 hónapos kapcsolatban nem hinném, hogy jó ötlet babát vállalni.
ismerek egy lányt, aki 5 hónap járás után lett terhes, úgy döntött, h megtartják, közben a pasi lelépett, a lány pedig elvetélt.
Én anno megtartottam, pontosan két hónap járás után, amikor kiderült, hogy terhes vagyok. Gondolom nem okozok vele nagy meglepetést, ha elmondom, hogy már nem vagyunk együtt (sőt, már a baba születésekor sem voltunk), mert a döntés után 1-2 hónappal kiderült, hogy egy igazi barom a "kedves" párom.
Hát ez van, ilyen is van. Ettől függetlenül nem bántam meg. Van egy majdnem hat éves fiam, akit öt évig ugyan egyedül neveltem, de teljesen kiegyensúlyozottan, normális körülmények között, nem magamat sajnálgatva, hogy jaj nekem, milyen szörnyű az életem. Aztán lett párom is, akivel már együtt élünk, együtt vagyunk egy család.
Hogyha 40 évesen történne ez velem és úgysem lenne új esélyem babára de akarnék, akkor megtartanám.
Szinte minden más esetben NEM. Ennyi idő alatt nem ismered meg a másikat, jó esély van arra hogy egyedül maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!