Megtartanátok a helyemben?
32éves nő vagyok, édesanyámmal és öccsémmel lakom, van állandó munkahelyem, bár csak egy gyár de több mint a semmi.
Volt egy komoly kapcsolatom ami véget ért, s most együtt vagyok egy fiúval, ez olyan kapcsolat hogy se vele se nélküled olyan semmilyen, bár két- három hónapra komolyra fordult, felvállaltuk a kapcsolatunkat, csak a baj hogy ő 22éves a másik pedig hogy külföldön dolgozik, kb 3 havonta jön haza 10napra.
Nem tudom hogy ebben a kapcsolatba beleférne-e egy baba.
Nincs még gyermekem egyébként.
Én nem vállalnám be. Hogy miért??
1. 22 éves pasas még nagyon nem a gyerekre vágyik, főleg ha külföldön dolgozik.
2. évesen hova szülnéd a babát?? Anyukád és öcséd nyakára???
3. Gyári munkából nem fogsz tudni albérletet fizetni és babát is felnevelni..
Eleve csak te akartad, ha tőlünk kérdezed, és nem tőle. Ebben a helyzetben nem lenne rózsás élete egy babának.
Ám ha úgy gondolod, hogy ez az utolsó lehetőséged, és nagyon szeretnéd, valamint vállalod, hogy egyedül is fel tudod nevelni, akkor tartsd meg.
Egyébként meg keress egy olyan párt, aki szintén akar gyereket.
Tipikus harmincas: Retteg attól, hogy kifut az időből, összeszed mindenféle rosszabbnál-rosszabb kapcsolatokat, aztán "véletlenül" teherbe esik valakitől, persze rögtön elhagyják, és nevelheti egyedül. Túl sokszor láttam ezt már magam körül.
Ha van esze a kérdezőnek, előbb összehoz egy tisztességes kapcsolatot, aztán ha minden klappol összeköltözés után 1-2 évvel is, vállalnak gyereket.
De ez: van valakim akivel összejárunk dugni, bár 10 évvel fiatalabb és gyakorlatilag nem él az országban, de szüljek neki? Most ez komoly?
Nem. Ez nem egy olyan kapcsolatnak tűnik, amibe most illene egy baba.
Illetve ha nem riaszt meg a gondolat, hogy jó eséllyel egyedül fogod felnevelni, akkor vágj bele, de ezzel az eshetőséggel nagyon számolnod kell.
A párod mit szólt a dologhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!