Én lányos nagymama vagyok unokám 15 honapos rendszeresen találkozunk. Nálunk aludt már többször is imádjuk és ö is minket. De a másik nagymama felé se néz igaz 10km re odobb laknak de ez szerintem nem akadály. Ha a lényomék nem mennének át ö nem is látná most is kb 1 és fél honapja látta az unokáját. Nekem furcsa az ilyen.
2009. okt. 10. 12:28
1/9 anonim válasza:
Lehet, hogy neked furcsa, lehet, hogy nekem is furcsa, de nem sok közünk van hozzá.
Ez legfeljebb a a lányodra és a férjére tartozik.
Ne törd olyanon a fejed, amihez nincs közöd és csak feszültségszítás lesz belőle.
2009. okt. 10. 12:31
2/9 anonim válasza:
Igazából nem vagyunk egyformák. Ennyi az egész. Ha lányodékat zavarja, majdcsak megbeszélik anyósáékkal. Nekem fordítva volt, szüleim jöttek kevesebbet mint anyósom, de itt ötven km a távolság, no meg szegény anya egy éve elhunyt. Szóval nem vagyunk egyformák. Lehet lányodék tudják is az okát, csak nem beszélnek előtted róla.
2009. okt. 10. 12:38
3/9 anonim válasza:
Lehet, hogy egyszerűen csak nem kiváncsi rá. Hogy miért, azt csak ő tudná megmondani. Ha akarja. De nem biztos, hogy meg tudja magyarázni. Az én anyóson sem jön soha. Pedig mi egy faluba lakunk. Ő sem tud magyarázatot adni. Olyat legalábbis nem amit elfogadhatnék. Az nem kifogás, hogy fáj a lábam, stb... Ami nem megy, nem kell erőltetni. Ha nem, hát nem. Mindenesetre te maradj jó nagymama. Majd egyszer csak azt mondja, "Téged jobban szeretlek, mint a másik nagymamit" És akkor majd az a másik felteszi itt a kérdést, miért nem szeret annyira engem az unokám? Majd akkor megírom neki is a választ...
2009. okt. 10. 13:03
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi igazad van!
2009. okt. 10. 13:07
5/9 anonim válasza:
1, Te biztos vagy benne hogy a pici az unokád, hiszen a lányod szülte, de a másik nagymama már lehet hogy nem biztos abba hogy a pici az unokája
2, Nem szereti a lányodat
3, Nincs jó kapcsolata a fiával
és még ezer meg egy ok lehet
2009. okt. 10. 13:19
6/9 anonim válasza:
Lehet, hogy csak nem akar tolakodó lenni és beleszólni a pici nevelésébe, nem mindenki olyan sülve-föve együtt vagyunk tipus.
2009. okt. 10. 13:24
7/9 anonim válasza:
Hát igen, az ilyen nekem is mindig furcsa, nálunk is ez van, én már megkérdeztem itt, mert zavar, hogy anyósom kb. 1 órányi utazást nem ejt meg, hogy meglátogassa néha az unokáját, persze mi megyünk 2 hetente hétvégén minimum. Az igaz, hogy nincs közünk hozzá, de azért a véleményem megvan az ilyen "nagymamáról". Képzeld én akkor még azt is megkaptam a válaszadóktól, hogy nem köteles szeretni a nagymama az unokáját és én ezt nézzem el neki.... Persze tudom, hogy szereti, de én lennék a hibás azért, ha mondjuk nem szeretné és nekem meglenne a véleményem erről???? Nonszensz milyen világban élünk, vagyis milyen hülyén gondolkodó emberek vannak közöttünk. Egyébként kérdésedre válaszolva, sokat nem tudsz tenni, max. a lányodék beszéljék meg a "nagymamával", de sokat ők sem tudnak, ha nem akar menni. Csak az ilyen ne csodálkozzon, ha később az unokája nem fogja úgy szeretni, mint a másik nagyszülőt.
2009. okt. 10. 15:02
8/9 anonim válasza:
Nálunk ugyanez! Anyósom mégcsak fel sem hívna minket,hogy mi va velünk nem hogy eljönne hozzánk. 4 km-re lakik tőlünk ott van az autó,apósomnak és sógoromnakjogasítványa mégsem jönnek hozzánk. Mi nagyon ritkán járunk... De nem hiányoznak. Te ezen ne aggódj,örülj,hogy te részt vehetsz az unokád életében,egy idő múlva meg is fogja hálálni a gyerek és a szülei is. Például az én kislányom nagyon ritkán látja anyósomékat és szégyen szemre nem is mondja anyósomnak azt hogy mama,se apósomnak azt hogy papa. Valahogy elkerüli a megszólításukat,amikor találkoznk,pedig sose tiltottam attól hogy így nevezze őket.
2009. okt. 11. 14:17
9/9 anonim válasza:
Az én anyósom sem jön látogatni soha az unokáit. Pedig mi egy faluban lakunk. Ő nyugdíjas.Eleinte, amikor még gyasen voltam, én elmentem hozzá, gyakran. Amikor kórházba kerülta másfél éves fiam, nem jött oda sem el látogatni. Sőt, amikor haza hoztuk, akkor sem. Persze azt állítja, hogy nagyon szereti őket.
Én bele fáradtam, hogy könyörögjek neki.Már nem járok hozzá. Dolgozom, kevés időm van. De ő nem jön. Gyerekek már nagyobbak, el mehetnének hozzá egyedül is, de nem akarnak. Azt mondják, azt a mamát nem szeretik. Csoda? Ha soha nem volt rájuk kiváncsi?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!