Milyen az az unoka aki 1 évben egyszer látogatja meg a nagyszüleit?
Ha a nagyszülők ilyen rendesek voltak vele, akkor gonosz dolog tőle, hogy nem látogatja őt.
Az én nagyim soha nem tett értem semmit, nem is szereti sem a gyerekit, sem az unokáit, nagyon furcsa egy nő, mégis hetente megyek hozzá.
Hát ez az...Én pl nem bírtam ki régebben, hogy ne látogassam havonta egyszer legalább, mikor még falun lakott. (Azóta összeköltöztem vele, így neki is sokkal jobb, csak hát mindig azt várja hogy mikor jön már a másik unokája...)
Köszi a válaszokat!
Szia!
Ez valóban nagyon hálátlan dolog tőle. 60km nem olyan nagy távolság, hogy ne lehetne legalább havonta egyszer megtenni. Rá fog majd jönni, hogy mennyi mindent tett érte, csak akkor már sajnos késő lesz. Én, ha sűrűbben nem is, de hetente legalább egyszer meglátogatom nagyszüleim. De volt olyan, hogy minden nap elmentem hozzájuk, ha 10 percre is, pedig nem olyanok, hogy mindent megvesznek, ha elszólom magam véletlenül, hogy mondjuk kéne majd egy új cipő, viszont ünnepekkor mindig kapunk valami apróságot, nehéz megélni nekik a nyugdíjból, de mégis ott segítenek ahol tudnak, és mi ezt azzal próbáljuk meghálálni,hogy meglátogatjuk őket, és ha kell akkor segítünk nekik, például kitakarítani a házat, vagy megetetni az állatokat. Lehet, hogy ez valakinek nem tűnik soknak, de egy idős házaspárnak bizony nagy segítség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!