Milyen az az unoka aki 1 évben egyszer látogatja meg a nagyszüleit?
Hálátlan!
Én nagymamamám annyira nem foglalkozik a fiáékkal akik 30 km-re laknak, hogy azt is csak akkor tudtuk meg, hogy újabb unokája lett Apukám húgától mikor meglátogattam őket. Mondjuk Apukám se törte magát... Én már 5 éve nem láttam, de Ők se érdeklődnek egyikőnk iránt, ha mi nyitunk feléjük le vagyunk rázva, hogy nem érünk rá. :-(
22/N
Hogy milyen a nővéred, azt már kitárgyalták előttem.
De nem értem, te miért nem beszélsz vele? Nyugodtan meg lehet mondani neki, hogy a nagyi mindig várja, mikor jön, mikor látogatja meg végre, hát okozzon idős korára egy kis örömöt neki, nem olyan nagy áldozat.
Én átéltem azt, amit ő, voltam olyan. Egyszerűen annyi minden volt, eszembe sem jutott, ha végre volt egy napom, akkor aludtam inkább egész nap. Néhányszor felhívott a mama, hogy látogassam meg, elmondta mennyire hiányzom neki. Borzasztóan elszégyelltem magam. Azóta legalább háromhavonta csinálok magamnak egy hosszú hétvégét, hogy haza tudjak utazni hozzá és a szüleimhez.
Szia!
Írtad, hogy te voltál a nővéredéknél, csak mivel nincs autód ezért vonattal tudtál csak menni, és nem tudtad vinni a nagyitok. Nincs esetleg valaki akit meg tudtok kérni, hogy vigyen el titeket, persze úgy, hogy e benzint álljátok? Vagy nagyid már csak büszkeségből sem menne így el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!