Mit csináljak ha meg buktam és nem pótvizsgázhatok és a szüleim elég ideges típusok?
Annak idején én is megbuktam, de szerencsére pótvizsgázhattam.
Édesanyád is ideges típus?
Nálunk az volt, hogy anyukámnak elmondtam (persze nem volt boldog, de sejtette hogy ez lesz) Ő meg elmondta apunak.
Úgy könnyebb volt apuval szembenézni hogy ez van, miután anyu elmondta neki négyszemközt mi a helyzet.
Nincs esetleg valami rokon, nagyszülő, aki megérti és segít szüleiddel elfogadtatni hogy ez nem a "világvége"?
igazából itt te fogsz jobban szívni, mert újra kell járnod azt az osztályt amiben buktál. új oszitársak, új osztályfőnök.
nyugodtan mondd el nekik, megölni csak nem fognak, viszont a szigor innentől garantált. ne okolj érte senkit, csak magadnak köszönheted.
hány tárgyból buktál? mivel tudtommal ha csak 1ből vagy 2ből vágnak meg, akkor mehetsz még egy körre, ha többől, akkor duplázhatsz.
nincs olyan rokon akivel ezt meg tudnám beszélni
nálunk viszon anyu is apu is szigurú
Kimaradt 4 es 8 as válaszadonak dupla zöld kezecske,
Tisztelt kérdezö hány tantárgyból let bukta ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!