Vannak még olyan nők akik nem hűséges típusok?
jópár barátnőm van, akik okosak, jó munkahelyük van, jól keresnek, szépek, intelligensek, nem qrvák, mégis megcsalják a párjukat mert nem tudnak ellenállni a kísértésnek, de ki szeretném emelni, hogy nem az érzelmek dominálnak a megcsalásnál, csak a szex! Nem büszkék rá, és nem is fájdalom szerzés céljából csinálják.
Ha van vki aki ilyen az jelezze, mert nagyon kíváncsi vok
"A legtöbb nő ezen az oldalon kis tündi angyalkának tűnik."
Családi kapcsolatok kategóriában lehet, azt nem nagyon olvasgatom, de a Szerelem, szex témakörbe írogatók között van mindenféle típus.
őőőőőőőő.
Nem,nincsen több, csak a barátnőid azok, a többi nő mind angyalka.
Ez most egy komoly kérdés????
Lehet valakinek férje, gyerekei, kutyája, macskája, pénze és háza autója, de ha ezek egyike sem elég, hogy azt érezze, hogy szeretetteljes közegben van, akkor nézegetni kezd kifelé.
Persze legtöbbször üres kalandokba bonyolódhat csak. Ha otthon nem talál szeretetet, akkor máshol sem fog.
Egyébként az unokatestvérem sportból meg anyagi érdekből rendszeresen megcsalja a férjét. Mindenkivel próbálkozik a saját bevallása szerint is, ha jobb akadna, el is válna.
Ma már a nők egyrészénél is a szex a legfontosabb. A párok nem tudnak toleránsak lenni egymással. A nők elvárják,hogy a pasik imádják őket. Ha ez nincs,akkor elhanyagolva érzik magukat,és jöhet a másik pasi.
A nagy baj,hogy ez akkor is így van,ha már gyerek van. Nem a gyerek érdeke a fontos ( pedig csodálatos anyának hiszik magukat) hanem a saját maguké.
Nekem nem a szex a legfontosabb, mellesleg azt adja meg a legkönnyebben egy férfi.
A törődés és odafigyelés hiányzik, nem az imádat, mert én sem vagyok tökéletes.
Egyszerűen az a gond, hogy beszélek a másikhoz, de nem hallja meg csak 1 percre, aztán elsiklik az egész felett.
Mindig megígér mindenféle segítséget, de valójában nem tud segíteni semmiben, ami nekem fontos lenne.
Sajnos törődést és odafigyelést flört vagy futó kaland sem pótol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!