Vannak még olyan nők akik nem hűséges típusok?
Ja és persze megint le leszek pontozva.Hiszen itt a válaszadók többsége nő.
Nem baj az a 28% nekem tetszik. :-))))))
Nem én választottam
Ő hívott engem
A hűség megtanított rá
Hogy szabaddá kell lennem
A szó kell csak, hogy megérintsen
Máris oltár lesz a testem
Nekem így szép
Ez a hűség
Pedig széttép
Ami mélyen bennem ég
Kínlódni így jó:
A hűség a legkegyetlenebb béklyó
Hát kísérts meg újra
Gyönyörű álruhádba bújva
Hogy aztán jelmezed minden fodra
Legyen a hajnal sarkába dobva
Meztelenséged szobra
Így lesz az emlékezetnek foglya
köszönöm a válaszokat, végigolvastam, viszont egy valamit tisztázni szeretnék. A legtöbb nő azt írta, hogy akkor kezd el ki felé kacsintgatni, ha a párja elhanyagolja. De az én kérdésem pont az olyan nőkről szól, akik jó párkapcsolatban élnek, mégsem tudnak uralkodni magukon, ezért lépnek félre. Én nem mondom, hogy ez a követendő példa, vagy hogy ez nem elítélendő. Az egyik válaszoló jól leírta, szereti a párját, de a szex nem az igazi, ezért szeretőt tart. Tehát külön tudja választani a szexet a szerelemtől. Kicsi korunktól az van "belénk nevelve", hogy a nők érzelmi alapon gondolkodnak, csak akkor szexelnek ha van érzelem is, hűségesebbek, stb, nekem az eddigi tapasztalataim során abszolút nem ez jött le.
Mi van ha valaki kedves, jó lelkű, sikeres ember, de egyszerűen képtelen hűséges maradni? És ezzel nem akarja a párját/férjét bántani, nem is azért csinálja mert nem kap meg mindent, csak mert kell a szenvedély, az új, a hódítás....azoknak is igazat adok, akik azt írják, hogy egy kapcsolat kompromisszumokról szól, és nem fér bele a megcsalás, uralkodjunk magunkon elvégre emberek vagyunk nem állatok. Igaz. Nem védem az ilyen nőket, csak kíváncsi voltam a véleményetekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!