Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan, hogy 20 év után...

Van olyan, hogy 20 év után sem ismered ki a párodat? Hogy, azt hiszed hűséges és mégsem?

Figyelt kérdés
Nincs semmi konkrét bizonyitékom,hogy lenne valaki más az életében de nemrég volt egy futó kalandja és azóta nem tudok megnyugodni.Mi van ha még mindig tart és hazudozik továbbra is?Mi van ha nem ez volt az első és nem is olyan hűséges rendes férj mint amilyennek én megismertem? Lehet,hogy egy nagy szinész vagy csak én lettem bizalmatlan?
2011. márc. 29. 12:40
 1/7 anonim ***** válasza:
17%
Engem nem tudna átverni, az biztos.Legendásan jó emberismerő vagyok.17 éve vagyok férjnél, de még a leg hátsóbb gondolatát is ismerem a férjemnek.Nem hiszem, hogy 20 év nem elég arra, hogy kiismerd.
2011. márc. 29. 12:42
 2/7 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem 20 év után már nem arról van szó, hogy "nem ismerted ki".

Vagy nem voltál hajlandó tudomást venni a problémákról, amik felmerültek, vagy nem vetted észre, hogy időközben a párod MEGVÁLTOZOTT MELLETTED rossz irányba. Ilyenkor el kell gondolkozni, mi okozta a változást, milyen problémák lehetnek a házassában.

Mert az szerintem nem úgy van, hogy kaptál egy hűséges férjet egy életre, lehet lazítani. Ha nem figyelsz oda, 20 év után is tönremehet a házasság. A futó kaland figyelmeztetés volt.

(Megjegyzem, én nem toleráltam volna - ha problémája van, beszéljük meg, de ne kalandozzon.)

2011. márc. 29. 12:50
 3/7 anonim ***** válasza:
51%

Szereted őt, kedves Kérdező??? Ha igen, akkor CSAK avval törődj, veled milyen és Te mivel tudsz kedves lenni hozzá.

(Az egyébbel foglalkozás csak aláássa a Te érzéseidet, azért mondom, bár megértem, hogy megrendült a bizalmad. De egy földrengés után lehet újjáépítés, és nem tovább rombolni ami megingott.)

2011. márc. 29. 12:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Szeretem őt,igen és ő is szeret engem de amikor megcsalt akkor is szeretett.Azért bocsájtottam meg mert már én is megcsaltam régen,meg azért is mert ez volt neki az első,meg persze mert szeretem...de mostanában olyan közömbös velem és én minden nap arra gondolok,hogy mi van ha most is csal? Van olyan ismerősöm aki sokszor csalta már meg a feleségét de az asszonyka a tűzbe tenné a kezét érte,nem is gondolná még álmában sem,hogy milyen az ő ura.Mi van ha az enyém is ilyen csak ő egyszer már lebukott?(magától tuti nem mondta volna el)
2011. márc. 29. 13:03
 5/7 anonim ***** válasza:
38%

Most akkor hogyan is van e??

Te megcsalod, az "normális".

Ha ő megcsal akkor meg "nyugtalankodsz"??!

...és még te vagy bizalmatlan???

2011. márc. 29. 13:21
 6/7 Kései Sirató ***** válasza:
78%
Ha mindketten megcsaltátok már egymást, akkor 1-1 és lehet tiszta lappal kezdeni.
2011. márc. 29. 13:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Nos, mindent lehet diszkréten csinálni. Szerintem lehet úgy megcsalni valakit, hogy az sosem jön rá. Semmiben nem lehetünk biztosak, viszont nem tölthetjük az életünket folytonos gyanakvással.
2011. márc. 29. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!