Van olyan, hogy 20 év után sem ismered ki a párodat? Hogy, azt hiszed hűséges és mégsem?
Szerintem 20 év után már nem arról van szó, hogy "nem ismerted ki".
Vagy nem voltál hajlandó tudomást venni a problémákról, amik felmerültek, vagy nem vetted észre, hogy időközben a párod MEGVÁLTOZOTT MELLETTED rossz irányba. Ilyenkor el kell gondolkozni, mi okozta a változást, milyen problémák lehetnek a házassában.
Mert az szerintem nem úgy van, hogy kaptál egy hűséges férjet egy életre, lehet lazítani. Ha nem figyelsz oda, 20 év után is tönremehet a házasság. A futó kaland figyelmeztetés volt.
(Megjegyzem, én nem toleráltam volna - ha problémája van, beszéljük meg, de ne kalandozzon.)
Szereted őt, kedves Kérdező??? Ha igen, akkor CSAK avval törődj, veled milyen és Te mivel tudsz kedves lenni hozzá.
(Az egyébbel foglalkozás csak aláássa a Te érzéseidet, azért mondom, bár megértem, hogy megrendült a bizalmad. De egy földrengés után lehet újjáépítés, és nem tovább rombolni ami megingott.)
Most akkor hogyan is van e??
Te megcsalod, az "normális".
Ha ő megcsal akkor meg "nyugtalankodsz"??!
...és még te vagy bizalmatlan???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!