Szerintetek a házas férfiak hány százaléka hűséges? És a házas nők?
Nem tudom, de őszintén szólva nem is érdekel. Statisztikából nem lehet megjósolni, mi lesz az ÉN házasságommal, és engem csak ez érdekel. De ez csak kettőnkön múlik, senki máson: rajtam és a férjemen.
(Bocs, az előbb elbénáztam.)
Igazad van, hogy statisztikából nem lehet megjósolni a saját házasságunkat - természetesen így van és még szerencse, hogy így van :))
És eszembe is jutott egy érdekesebb kérdés: vajon mitől függ az, hogy valaki hogyan tippel? (minta, tapasztalat, vagy elvárás tükröződik a válaszában?)
Nem lehet erőltetni azt a dolgot, ami nem meg, de a férfiak nagy többsége nem olyan erős, hogy el tudja engdni az asszony, de ha már muszáj, akkor mindent megtesz, hogy a másik félnek is olyan szar legyen, mint neki. Így, aki nem akar teljesen tönkremenni lelkileg az inkább otthon marad, de tart szeretőt, és összeköti a kellemest a hasznossal.
Hiába lenne úgy fair, hogy hagyjuk a másikat, egy csomó dolog köti őket össze, a gyerektől kezdve aházon aát a hitelig.
Negatív és pozitív példát is tudok hozni a saját életemből: még zsenge ifjúkoromban kegyetlenül belehabarodtam egy pasiba. Egy évig semmi gond nem volt (illetve más jellegűek :)), majd kezdtem érezni, hogy valami gond van. Egyik nap ült a kádban, bementem beszélgetni, ő pedig fapofával elkezdte mesélni, hogy találkozott egy lánnyal és milyen aranyos, stb... Kiderült, hogy velem párhuzamosan együtt vannak már egy hónapja. Ha a döbbenettől nem fagyok le, belefojtottam volna a kádba.
Másik a férjem, benne azt különösen szeretem, hogy nincs tabutéma, bármit lehet kérdezni vagy elmondani. Ő ritka hűséges típus, a volt feleségét is 15 év után hagyta el - ezidő alatt talán 30-40 együttlétük volt, mert az exnej nem volt partner benne (mint utólag kiderült, másokkal igen). Mondta, hogy nem titok, gondolatban ezerszer megcsalta, de tényleges lépésre nem vitte a lélek, inkább bezárkózott a fürdőbe és bicepszre erősített.
Pont ma került szóba, hogy a férfiakban mindig benne van a vadászhatnék, a kérdés az, hogy milyen erősen (ugye egy kamasznál vagy fiatalnál jobban jelen van) és mennyire használja ki a lehetőségeket.
Visszakérdeztem, hogy nála ez hogy áll. Mondta, hogy a már régebben is elmesélt sztoriknál (itt-ott flörtöltek vele csajok), ha akarta volna, lehetett volna akármi, de ilyenkor bár fejben néha felületes lejátsza, hogy "mi lenne ha", de nem lép semmit.
Még a házasság előtt szakítottunk párszor, pont azért, mert a válása után nagyon pezsgett a vére, de korrektül elém állt, hogy "csajozhatnékom van" és szakított, mielőtt egyáltalán belefogott volna.
Nála ezért is nem tartok megcsalástól, mert már bizonyította, hogy ha nagyon elkapná a hév, akkor előbb állna elém és közölné a szándékot, még mielőtt bármilyen tényleges lépés történne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!