Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a házas férfiak...

Szerintetek a házas férfiak hány százaléka hűséges? És a házas nők?

Figyelt kérdés
2011. márc. 9. 09:42
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Talán buta kérdés, ami eszembe jutott, de honnan tudod, hgy csak úgy érzed, hogy hűséges, vagy tényleg az??
2011. márc. 9. 10:19
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Miután észreveszi az ember, hogy milyen életre szóló sérüléseket okozhat egy kis "kiruccanás" a másik emberben, már nem is jöhet szóba. És még valami, ha én vagyok a megcsaló, és soha nem derül ki, valahogy akkor is sérül a kapcsolat. Már nincs ott az a valami, amitől az volt, ami.

(több kapcsolat, 2 házasság, 52/F)

2011. márc. 9. 10:28
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

A házasság nem visszatartó erő,ha valaki félremegy,annak mindegy,hogy a barát/nőjét,vagy a feleségét/férjét csalja.

Sajnos nagyon sok ember van,aki máshoz menekül,a vélt vagy valós problémák elől,mert így egyszerűbb,és nem gondol arra,hogy egy életre sérül a másik fél.

Én nem lennék rá képes,és nagyon bízom benne,hogy a férjem sem.

2011. márc. 9. 10:33
 14/17 anonim ***** válasza:
26%
Alkati kérdés, illetve mit kap-nem kap meg az ember otthon?!
2011. márc. 9. 10:49
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

ha általánosságban kéne mondanom egy százalék arányt akkor kb:

a házas férfiak 70 %-a hűtlen

a házas nők 40 %-a hűtlen

2011. márc. 9. 10:56
 16/17 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem 50% minimum!Nem mindenkinek a hűtlenség miatt rossz a házassága. Van akinek az alkohol, vagy a szerencsejáték, a munkanélküliség, és a pénztelenség teszi tönkre!

A nők meglepődnének, ha tudnák, hogy mennyire nem kéne bízniuk a párjukban! Rettenet naivak tudnak lenni! Nem baj, lehet, hogy ezzel mentik meg a házasságukat:)

2011. márc. 9. 12:13
 17/17 anonim ***** válasza:

"A nők meglepődnének, ha tudnák, hogy mennyire nem kéne bízniuk a párjukban! Rettenet naivak tudnak lenni! Nem baj, lehet, hogy ezzel mentik meg a házasságukat:)"

Ugyanezt el lehet mondani úgyis h a nők helyére a férfiakat tesszük.

2011. márc. 9. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!