Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha 4 tantárgyból bukok (matek,...

Ha 4 tantárgyból bukok (matek, föci, nyelvtan, angol) akkor még pótvizsgázhatok?

Figyelt kérdés

2013. jún. 9. 18:07
1 2
 1/18 anonim válasza:
74%
sajnos nem. idén lett megint törvény a max. 3 tantárgy...
2013. jún. 9. 18:14
 2/18 A kérdező kommentje:
köszi..:/
2013. jún. 9. 18:15
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de vigasztaljon, hogy amúgy se sok esélyed lenne, ha egész évben nem tudtad megtanulni. Még olyat is ritkán láttam, hogy két tárgyból át tudjon menni valaki a pótvizsgán, nem hogy ennél többől. Négyből szinte reménytelen.
2013. jún. 9. 18:49
 4/18 A kérdező kommentje:
Hát igazából ez vigasztal csak! De azért mégis csak jó lett volna még egy utolsó lehetőség :/
2013. jún. 9. 19:12
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
De hiszen kaptál egy nagyszerű utolsó lehetőséget! Elgondolkozhatsz rajta, hogy jutottál idáig, elvégezheted még egyszer ezt az évet sokkal rendesebben és utána a többit is. Ha most kapnál még egy vizsgalehetőséget, és azon valami rohammunkával nagy nehezen áthasalnál, a következő évet megint nem tudnád rendesen végigcsinálni, mert nem tudnád úgy megalapozni a tudásodat, hogy ahhoz is elég legyen.
2013. jún. 9. 19:34
 6/18 A kérdező kommentje:
Ez igaz!!:))
2013. jún. 9. 19:58
 7/18 anonim ***** válasza:
51%
Hogy lehet ezekből megbukni?
2013. jún. 10. 14:52
 8/18 A kérdező kommentje:
Elmondo neked, azért mert a matek meg az angol tanár pofára osztályoz a másik kettőből meg sok volt a lemaradásom családi okok miatt! De nem kerestem kifogást a tanároknál! és nem is sajnáltatom magam te kérdezted én válaszoltam! ;)
2013. jún. 11. 13:55
 9/18 anonim ***** válasza:
De ha pofára osztályoz, akkor lehet, hogy nem is vagy rossz? És uv-n nem ő fog osztályozni?
2013. jún. 11. 20:55
 10/18 anonim ***** válasza:
53%
Akkor év közben mért nem szoltál anyukádnak apádnak meg az iskolaigazgatot keresd fel és mond meg neki mi történt ha nem enged potvizsgát tenni probálj meg egy másik iskolát felkeresni és ott is mond el mi történt lehet hogy megértenek és vizsgáztatnak vagy jelentsd fel az iskoládat biztos megtehetö ha te tudsz és kicsesztek veled azt mondod pofára megy. Ja igen mert ahol én dolgozok ott is akit a fönökasszony nemcsip kinézetre természetre rendessen szoputja mert az is egy kigyófajzat nöszemély. Meg iskolaválltás is ebben az esetben jól jönne neked. Sok sikert.
2013. jún. 30. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!