Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért nem engedi? Bővebben lent!

Mért nem engedi? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, apukámmal élek. Soha nem enged el bulizni, de ezt meg tudom érteni (annak ellenére, hogy az összes barátom/barátnőm) jár(hat, ha akar) szórakozóhelyekre. De házibuliba sem enged el, ahol ugye többnyire ismerős emberek között, valakinek a lakásán vagyunk, és ott lehet aludni, tehát nem kell éjjel az utcán mászkálnom. A kérdésem, hogy mért nem engedi. Fiatalok és felnőttek, szülők véleményét is várom.
2009. okt. 9. 15:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Még úgy sem engedne, ha ő vinne és mondjuk ő is menne érted, mert hát az ott alvással, mint anya nekem is lennének fenntartásaim.
2009. okt. 9. 15:19
 2/20 A kérdező kommentje:
Igen, én is gondoltam rá, de az a baj, hogy (jogosan) nem akar azért hajnalban felkelni, hogy eljöjjön értem. Most annak meg én nem látom értelmét, hogy mondjuk 10 elkezdődik a buli, és éjfélig ott vagyok... Meg hát nagyon rossz érzés egy buliból úgy eljönni, hogy pont kezd jó lenni a hangulat...
2009. okt. 9. 15:24
 3/20 anonim ***** válasza:
Egyszerűen félt,óv mindentől,ami természetes,hisz a lánya vagy.Annyi rosszat hallani látni mostanában,nem is csodálom,de ahogy írta az előttem válaszoló,az jó ötlet,beszéld meg vele,hogy ő vigyen el és menjen is érted(lehet kicsit ciki lesz,de legalább mehetsz) egy idő után pedig enged egyedül is. 25/N
2009. okt. 9. 15:26
 4/20 A kérdező kommentje:
Egyébként inkább megérteni szeretném őt, illetve megtudni, hgy mi lehet az az ok, ami miatt ennyire nem enged. Én régebben talán 2 éve el szerettem volna menni szilveszterkor barátaimmal bulizni discoba, de azt mondta, hogy majd ha 16 éves leszek. Nos, addig már kevesebb mint egy év van, és nem gondolom, hogy majd egyik naprl a másikra fog változni a helyzet, hogy ma még nem mehetek, holnap meg már igen. És úgy gondolom, hogy egy házibuli, azért jobb. Főleg, hogy csak osztálytársak.
2009. okt. 9. 15:28
 5/20 anonim ***** válasza:
Megértelek,engem sem engedett el az apukám ennyi idős koromban.Legyél türelmes vele,jegeld a témát egy időre.Ha anyira bulizni akarsz esetleg otthoni házibuli,ő meg ott van a másikszobában,vagy valami hasonló.
2009. okt. 9. 15:28
 6/20 A kérdező kommentje:
És eléggé rosszul érint, hogy körülöttem szinte mindenki elmehet, csak én nem, és mindig kérdezik, hogy ugye jössz, és akkor hát nem, nem mehetek, és mesélnek utána hogy milyen jó hangulat volt, és annyira rossz érzés. Úgy gondolom, hogy semmi olyat nem tennék meg egy buliban sem, amit máskor ne tennék(tehetnék) meg. Tudom, hogy a társaság húzóereje stb. de akkor is.
2009. okt. 9. 15:29
 7/20 A kérdező kommentje:
Nálunk semmiképpen nem lehet házibuli a körülmények miatt. És már ott tartok, hogy inkább meg sem kérdezem, mert úgy sem enged.
2009. okt. 9. 15:30
 8/20 anonim ***** válasza:

Hát nálunk is ugyanez volt. Annyi különbséggel, hogy én mindig a mamáméknál voltam, de ki volt nekik adva, hogy legkésőbb éjfélkor haza kell érnem. Még 17-18 évesen is. Persze, hogy nem értem haza. Ők meg falaztak. :) De én is úgy utáltam annak idején. A legjobb az volt, mikor haza kellett mennem az utolsó busszal, ami tízkor ment. Magyarul fél tízkor legkésőbb el kellett jönnöm. Volt, hogy még a koncert sem kezdődött el. Fú micsoda bulik voltak. -.-

Sosem magyarázták el miért nem, csak NEM és majd, de később is csak NEM volt a válasz. Szerintem abba a hitbe ringatták magukat, ha "időben" kiemelnek a bulikból, akkor nem tudok olyanokat csinálni, amit ők nem akarnak. Mintha berúgni, füvezni, szexelni csak este tizenegy után lehetne...

Egyébként, ha az a kifogása, hogy nem fog felkelni, kérj taxira pénzt. Unokatesóm mindig kapott taxira és kész. Persze nekem azt sem lehetett...

2009. okt. 9. 15:35
 9/20 anonim ***** válasza:
10%
Tőle kéne megkérdezni mi oka van hogy nem enged. Fogságra ítél otthon a négy fal között és nem engedi hogy élj. Önző.
2009. okt. 9. 15:36
 10/20 anonim ***** válasza:
15.28-as vagyok.Ha nem lehet nálatok buli,akkor egyenlőre ne erőltesd.Légy nagyon jó és szófogadó gyermek .És várj egy darabig,majd próbálkozz újra.Miért nem enged el?Melyik apa engedné el kicsilányát bulizni?Egyik sem .Annyira féltik a lányaikat az apák(jogosan)hogy nem engedik sehová.Inkább búra alatt tartják.Legyél nagyon türelmes.Sokkal jobb hogy ennyire félt,ez azt jelenti szeret.Inkább egy ilyen apa,mind egy nemtörődöm.
2009. okt. 9. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!