Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még így valaki? A párom...

Van még így valaki? A párom miatt nincsenek barátaim, vagyis nemcsak miatta, miattam is.

Figyelt kérdés

Mielőtt megismerkedtünk, bulizós, életvidám, kicsit őrült csaj voltam aki élvezi az életet.

Aztán megismerkedtem a párommal, szinte egyből össze is költöztünk, ennek több mint két éve. Azóta mitha kicseréltek volna.

nem járok/járunk sehová, nincsenek barátaim (egy sem!!), egész nap itthon vagyok, főzök, takarítok... stb és ennyi az életem, minden nap ugyan az ismétlődik.

Egyre depressziósabb vagyok, egész nap egyedül vagyok itthon, míg a párom dolgozik, aztán ha hazajön eszik és már megy is hol a haverokhoz, hol edzésre, hol horgászni, én pedig ismétegyedül maradok. :(

Tudom hogy az én hibám is, és mióta nincs munkám még rosszabb, úgy érzem megfulladok!

2009. okt. 9. 14:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mintha én írtam vna!!!

Totál ugyan ez van!!!

2éve élek a párommal és azóta ue van!!

:(

2009. okt. 9. 16:56
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek hogy válaszolt, már egy kicsit derűsebben látom az életet, de ez nálam csakpár napig szokott tartani :(

Itt a hétfő és indul a mókuskerék, megyek is főzni!Aztán jöhet a mosás, takarítás...

Várok még válaszokat, saját tapasztalatokat!

Mégegyszer köszi, jó tudni hogy nem vagyok ezzel a problémával egyedül, mert már úgy éreztem bennem van a hiba!

2009. okt. 12. 09:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, amiben most élsz, az nem a Te életed. Mindig van visszaút! Amíg nincs gyerek, addig gondold át, mert a páros ilyen fog maradni, esetleg rosszabb lesz később, ha már a szerelem sem köt össze benneteket. Most menekülj szerintem, amíg fiatal vagy és keress olyat, akivel összeillesz. Amit leírtál illik az én korábbi életemre, amiből én túl későn szálltam ki, már két gyerekkel.
2009. okt. 14. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!