Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom viselkedése amióta...

Párom viselkedése amióta rendőr, elég furcsán megváltozott. Még további változásokat is észrevettem. Mi lehet az oka? (lent)

Figyelt kérdés
Úgy fél éve rendőr és kicsit agresszívabb velem, de már hozzászoktam. Viszont amióta múltkor lefeküdtünk, azóta sokkal bunkóbb velem; ha valami olyat teszek ami neki nem tetszik, rögtön leszedi a fejemet, ha szóba hozom hogy miért ilyen, mindig azt mondja, hogy semmi közöm hozzá. Kicsit zavar, mert ezelőtt nem ilyen volt
2013. jún. 9. 18:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
72%

Igen, bizonyára egy átlag dolgozó ember találkozik közúti balesetekben széttrancsírozott emberi maradványokkal, stb. Kívülállóként igen könnyű az észt osztani.

És mi köze van ennek ahhoz, hogy valaki otthon üvölt a feleségével vagy bunkó vele?

Semmi!

Meg amúgy is, nyilván rendőrnek az megy el, aki bírja az ezzel járó terheket. Aki meg nem, az meg nem lesz rendőr. Ha mégis történik valami, ami megviseli vagy felbosszantja, akkor sem az a megoldás és egyáltalán nem elfogadható, hogy otthon "leveri" az asszonyon.

Aki ilyen munkakörben van, annak tisztában kell lennie, hogy mik a lehetőségei.

2013. jún. 9. 20:11
 12/18 A kérdező kommentje:
Szerintem mind a kettőnknek az lenne a legjobb ha elválnánk. Ha továbbra sem lesz változás, muszáj lesz erre a drasztikus lépéshez folyamodni. Fene tudja hogy reagálna erre. Lehet jobb ha inkább bele sem gondolok, de én így semmiképp sem maradnék vele.
2013. jún. 9. 22:29
 13/18 anonim ***** válasza:
Beszélgettél már vele erről? Szerintem mondd el neki, hogy úgy érzed agresszívabb az otthoni viselkedése és ezt te nagyjából azóta érzed így, mióta munkába állt rendőrként. Ha van bármi értelme menteni a kapcsolatot, akkor végig fog hallgatni és érdekelni fogja hogyan viselkedjen veled ezentúl, úgy hogy béke legyen. Ha pedig még jobban kiakad és azzal reagálja le, hogy semmi közöd hozzá, akkor útilapu, nincs értelme együtt maradnotok.
2013. jún. 10. 13:38
 14/18 anonim ***** válasza:

Te kérdező, már fel is adtad, így nem is csodálom, hogy rosszul mennek a dolgok...

Ennyit arról, hogy jóban-rosszban, csak fél éve tart az állapot, és ahelyett, hogy segítenéd, már feladnád a házasságot.

Mások meg tudják oldani, persze úgy nem megy, ha az ember párja egyáltalán nem támogatja őt.

2013. jún. 10. 19:15
 15/18 A kérdező kommentje:
Èn segítettem volna neki, ha lett rá volna módom, de inkább elfordult tőlem, hogy ő is megtud bírkózni a bajokkal. Már nem egyszer fordult elő, hogy egész éjszaka csak a munkájával volt elfoglalva, és ha egy szót is szóltam hozzá, én voltam a hibás. Megpróbálnék normálisan beszélni erről, de ott kezdődik, hogy nem biztos hogy érdekelné, amit mondok.
2013. jún. 10. 22:25
 16/18 anonim ***** válasza:
De úgy venni ki a szavaidból, hogy ez már azelőtt is így volt nála és csak rosszabb lett, mióta még rendőr is. Ha ennyire elzárkózik előled, akkor szerintem ennek már annyi..
2013. jún. 10. 23:10
 17/18 anonim ***** válasza:
Elszállt magától a paraszt. Ha nincs gyerek és nem vagytok házasok, én a helyedben elgondolkodnék a szakításon.
2013. jún. 11. 08:41
 18/18 anonim válasza:

Szia!

Az én párom fegyőr. Amikor elkezdett itt dolgozni, nála is volt egy átmeneti időszak, amikor nem teljesen volt önmaga. Ugyanazt a parancsolgatást, feladat-osztogatást folytatta otthon is, amit munka közben. Megbeszéltük, millió és egyszer, hogy ez nem a munkahelye, nekem nem kell parancsolgatni, nem fogom magam vigyázzba vágni ha meglátom. Beletelt némi időbe, de túl vagyunk rajta. Már több mint 7 éve ott dolgozik...

(Őt az frusztrálta, hogy napi 8-10-12 órában, mindig nézzen a háta mögé, mert nem tudhatja mikor éri támadás...)

2013. jún. 11. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!