Párom viselkedése amióta rendőr, elég furcsán megváltozott. Még további változásokat is észrevettem. Mi lehet az oka? (lent)
Igen, bizonyára egy átlag dolgozó ember találkozik közúti balesetekben széttrancsírozott emberi maradványokkal, stb. Kívülállóként igen könnyű az észt osztani.
És mi köze van ennek ahhoz, hogy valaki otthon üvölt a feleségével vagy bunkó vele?
Semmi!
Meg amúgy is, nyilván rendőrnek az megy el, aki bírja az ezzel járó terheket. Aki meg nem, az meg nem lesz rendőr. Ha mégis történik valami, ami megviseli vagy felbosszantja, akkor sem az a megoldás és egyáltalán nem elfogadható, hogy otthon "leveri" az asszonyon.
Aki ilyen munkakörben van, annak tisztában kell lennie, hogy mik a lehetőségei.
Te kérdező, már fel is adtad, így nem is csodálom, hogy rosszul mennek a dolgok...
Ennyit arról, hogy jóban-rosszban, csak fél éve tart az állapot, és ahelyett, hogy segítenéd, már feladnád a házasságot.
Mások meg tudják oldani, persze úgy nem megy, ha az ember párja egyáltalán nem támogatja őt.
Szia!
Az én párom fegyőr. Amikor elkezdett itt dolgozni, nála is volt egy átmeneti időszak, amikor nem teljesen volt önmaga. Ugyanazt a parancsolgatást, feladat-osztogatást folytatta otthon is, amit munka közben. Megbeszéltük, millió és egyszer, hogy ez nem a munkahelye, nekem nem kell parancsolgatni, nem fogom magam vigyázzba vágni ha meglátom. Beletelt némi időbe, de túl vagyunk rajta. Már több mint 7 éve ott dolgozik...
(Őt az frusztrálta, hogy napi 8-10-12 órában, mindig nézzen a háta mögé, mert nem tudhatja mikor éri támadás...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!