Regisztrált egy szexpartnerkeresőre, "magyarázatot" adott. Szerintetek igaz lehet, megbocsássak?
Ezt a kérdést is én tettem fel: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Na azóta "megmagyarázta", hogy azért regisztrált, mert kíváncsi volt rá, hogy tényleg olyan könnyű-e egyéjszakást találni, mint ahogy én mondtam. Neki még sose volt olyan "kapcsolata", én voltam az első, akivel lefeküdt.
Oké, eddig még talán hihető.
De kitöltötte az adatlapját és írt másoknak üzenetet...
Egy közös ismerősünknek meg ezeket írta:
"csak arra voltam kíváncsi, hogy tényleg lehet-e ilyen egyszerűen találni egyéjszakás kalandot,, ahogy a ő is mindig mondta"
"tudom, hogy nincs értelme soha nem is akarnék ilyet" (egyéjszakást)
"mert szerettem volna tudni, hogy valóban lehete úgy nőhöz jutni, mint ahogy azt ő is mondta
nem is akartam soha megcsalni"
"tudom, egyszerűen csak szerettem volna tisztába lenni a lehetőségeimmel, ennyi"
" Roscher Alfonzína válasza:
Én poénból lennék a kínálat (mármint a kérdező helyében), ráírnék a páromra és várnám, hogy eljön-e. :)
Egy kis szerepjáték..."
Ezt támogatnám, szerintem így az egyik lekönnyebb a lebuktatás.
Nem, más nem bocsájtana meg, akármennyire is reménykedsz, hogy van még olyan hülye a világon, aki ezt bevenné.
Ha te hiszel neki, egészségedre, csak kérlek 2 év múlva ne tegyél fel kérdéseket, hogy "mit csináljak a barátom itt hagyott a pici gyerekünkkel egy másik nőért! Igaz már előtte is szexpartnert keresett és meg is csalt 3213x, de én mindig hittem neki, mert szerettem, és visszafogadtam!"
Szerintem ez szánalmas magyarázat. Egyrészt kétlem, hogy ez igaz lenne, ez csak amolyan mentem a menthetőt duma. Lehet a közös ismerősnek is utólag írta ezt, hogy majd prezentálhassa bizonyítéknak a számodra, hogy nahát, neki is ezt írtam... Vagy annak is kamuzott.
Ha meg igaz is lenne, hogy olyan célból tette, hogy megtudja, milyenek a lehetőségei. Kérdezem: Egy normális kapcsolatban mi szüksége van erre? Ha szeret, nem mindegy, hogy mi esélye lenne dugni egy csajjal? Az nem kifogás, hogy csak veled volt eddig, az én párom 26 éves korában szexelt először, velem, mégsem érez évek múltán sem késztetést, hogy megmérettesse magát a szexkapcsolatok világában, még elméletben sem...
Ha én tesztelés szintjén beregelnék valahova, biztosan már azért is elmondanám páromnak, hogy ne értse félre, és együtt várnánk a válaszokat. Bár mi nem vagyunk ilyen idióták, hogy ezen élvezkedjünk...
Nem zörög a haraszt ha szél nem fújja... van egy ilyen jeles közmondásunk.
Én azért aggódnék a helyedben. Ha te tényleg olyan jó vagy neki akkor miért van szüksége ilyen ostobaságokra?
Mit akar ezzel bizonyítani? Hogy ő is csődör csak várt az igazira?
Szerintem a te párod is örült volna, ha élhet egy kicsit, tapasztaltabb lenne. Szüksége lenne az egójának arra, hogy más cicababák is azt mondják, tökös legény. Mert szerintem nincs megelégedve az életével, hogy csak te voltál.
Nem bántásból írom és lehet nincs is igazam, de sajnos nekem ezen gondolatim támadtak a kérdéssel kapcsolatban.
Az lehet, hogy most nem történt semmi. De a fantáziáját megmozgatta a lehetőség. Vajon kívánja-e őt más nő is?
És lehet egy ideig nem is lesz vele gond, de az ilyen gondolatok előbb-utóbb elhatalmasodnak. Mert egyre jobban kezdi magát egy senkinek érezni. Nem azért mert te nem adsz meg neki mindent, hanem azért mert neki az adja az önbecsülést, ha más nőkkel is kavirnyákolhat.
Lehet nincs igazam, de a gyanúm erős.
hallod. az én párom is regisztrált a gépén láttam..vmit mondott h majd törli stb.
de nem érdekel már.
ha fent van ha nem vagy megcsal vagy nem ki már nem derül
de azóta már nem tudok bízni benne semennyire
Kérdező, van számodra egy fontos információm: régebben regisztráltam társkeresőre, majd amikor törölni akartam magam, akkor az oldal felajánlott egy olyan lehetőséget, hogy LÁTSZÓLAG törölnek rendszerből, mert én nem leszek ott a felhasználók között, de VALÓJÁBAN megmarad a regisztrációm, beléphetek a jelszavammal, láthatok mindenkit, írhatok bárkinek, válaszolhatnak is nekem, de csak azok tudnak majd rólam, akiknek írtam. Szóval ne vedd készpénznek, hogy törölte magát...
Egyébként nem, nem bocsátanék meg. Miért nem akarod tudomásul venni a valóságot? Hülyét csinált belőled, megcsalni készült és ha most ezt elnézed, akkor nyugodtan tovább fog mesterkedni melletted, mert hiába bukott le, úgysincs következménye. Tudom, nehéz borítani mindent, de sokkal nehezebb lesz később tudomásul venni, hogy dacára a te.. hmm... nagyvonalúságodnak, mégiscsak találkozgatott könnyűvérű lányokkal.
Sehol sem irtam, hogy megbocsajtok.
Nagyon jol tudta, hogy nekem ezek fajo dolgok, mert nagyon keves az onbizalmam. Megis megtette.
Ezek utan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!