Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám még mindig azt hiszi,...

Anyám még mindig azt hiszi, hogy 3 éves vagyok. Mit tegyek? 25/F

Figyelt kérdés
Van, hogy sok ember előtt elkezd becézgetni, hogy mackóm, bébi, manó meg ilyenek. Kicsit gáznak érzem ezt 25 évesen, hogy az anyám úgy viselkedik velem mintha még mindig kicsi lennék. Rá szoktam szólni ilyenkor és már sokszor próbáltam vele megbeszélni, hogy ezt ne csinálja de mintha meg se hallaná. Örülök neki, hogy még van és szeret de nekem ez egy kicsit sok. Mit tegyek?
2013. jún. 6. 10:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
54%

Hát ez az,amit sohasem fogok megérteni,ha valami bejött,az mitől van lepontozva ráadásul ennyire.

Valószínűleg azért,mert a pontozók nem tudják elképzelni,hogy ezt egy levéllel meg lehet oldani.

Ehhez persze kell több tényezőnek lennie,a levélnek értelmesnek,hosszúnak,példákkal telinek és tartalmasnak kell lennie.

És persze elengedhetetlen egy másik tényező,méghozzá az,hogy a másik félnek kell annyi értelmének és belátó képességének lennie,hogy FELMÉRJE MIÉRT is kapta.

A pontozó ezek szerint a környezetükben lévő emberekről ezt a hatást nem tudják elképzelni,mert úgy látszik ők túl ösztönlények.

Persze lehet,hogy a pontozók ezt túl érzelmesnek tartják,pedig nem volt az,a levelem nagyon is tárgyilagos volt,mivel beszélni nem lehetett vele addig.

Egy szó,mint száz nálam működött.

2013. jún. 6. 12:00
 12/12 anonim ***** válasza:
97%

Hát én nem tudom,hogy próbáltál vele beszélni,de én kerek-perec azt mondanám neki,hogy

-Figyelj,családalapítás előtt álló 25 éves férfi vagyok,légy szíves ne szólíts bébi,mackóka,cukimanó stb-nek se mások,se csak egymás között,mert totál hülyén érzem magam tőle.Mackó,és bébi most már az unokád lesz!

2013. jún. 6. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!