Anyám még mindig azt hiszi, hogy 3 éves vagyok. Mit tegyek? 25/F
Hát ez az,amit sohasem fogok megérteni,ha valami bejött,az mitől van lepontozva ráadásul ennyire.
Valószínűleg azért,mert a pontozók nem tudják elképzelni,hogy ezt egy levéllel meg lehet oldani.
Ehhez persze kell több tényezőnek lennie,a levélnek értelmesnek,hosszúnak,példákkal telinek és tartalmasnak kell lennie.
És persze elengedhetetlen egy másik tényező,méghozzá az,hogy a másik félnek kell annyi értelmének és belátó képességének lennie,hogy FELMÉRJE MIÉRT is kapta.
A pontozó ezek szerint a környezetükben lévő emberekről ezt a hatást nem tudják elképzelni,mert úgy látszik ők túl ösztönlények.
Persze lehet,hogy a pontozók ezt túl érzelmesnek tartják,pedig nem volt az,a levelem nagyon is tárgyilagos volt,mivel beszélni nem lehetett vele addig.
Egy szó,mint száz nálam működött.
Hát én nem tudom,hogy próbáltál vele beszélni,de én kerek-perec azt mondanám neki,hogy
-Figyelj,családalapítás előtt álló 25 éves férfi vagyok,légy szíves ne szólíts bébi,mackóka,cukimanó stb-nek se mások,se csak egymás között,mert totál hülyén érzem magam tőle.Mackó,és bébi most már az unokád lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!