Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem végez házimunkát, ha...

Nem végez házimunkát, ha megpusztulok se?

Figyelt kérdés

Nagyon jó férjem van, szeret, imádja a gyerekünket, hazaadja a fizetést, nem járel és nem kavar félre. De a JóIstennek se tudom rávenni, hogy elmosogasson ha épp császár utáni héten voltam, azt mondta, amíg tiszta tányér van, nem csinálja meg. Hát mosogattam én.

Múltkor elkapott egy hasmenés, a rotyón ültem 3 nap, nem mosogatott az én uram, minden mást megcsinált..a gyereket intézte stb, de a konyhában nem mozdított semmit!

Erre én vettem egy mosogatógépet...de takarítónőt már drága lenne :)

Van még ilyen férfi a világon?

2013. jún. 5. 14:21
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
55%
Én nő vagyok, és bármilyen takarítást elvállalok, CSAK MOSOGATNI NE KELLJEN. Még ahhoz is meg kell erőltessem magam hogy a gépbe bepakoljak. Gusztustalannak tartom. Párom imád mosogatni, meg pakolászni is a mosogatógépbe.
2013. jún. 5. 14:35
 12/27 anonim ***** válasza:
66%

Sajnos van ilyen. Hál'Istennek az én férjem takarít és főz, mint a kisangyal :D De őt nem így nevelték otthon, mint a te férjed. Biztos azt szokta meg, hogy az édesanyja mindent megcsinált, és neki semmit sem kellett.

Az exsógorom is ilyen. Arréb nem tesz egy poharat sem, nemhogy mosogasson! 36 évesen a konyhai tudománya abban ki is fullad, hogy meg tud csinálni magának egy szendvicset.

2013. jún. 5. 14:37
 13/27 anonim ***** válasza:
54%

Az én férjem mosogat,neki a főzés jelent gondot.Képes egy napot könyörögni egy pudingért,de meg nem főzné.

Teregetni gyűlölök,igy azt megteszi helyettem.

2013. jún. 5. 14:44
 14/27 anonim ***** válasza:
66%
Milyen jó neked!!!! :( Az én párom inkább elmosogat,wc-t pucol,porszívózik....bármit csak a gyerekekre ne kelljen vigyáznia :(
2013. jún. 5. 14:45
 15/27 anonim ***** válasza:
37%
Hol vannak a csaladtagok, szulok, baratnok, rokonok? Ebben az esetben inkabb az anyukaknak kellene melletted lenni, mint anyukad es anyosod pl.
2013. jún. 5. 14:45
 16/27 anonim ***** válasza:
44%

Az én feleségem elmosogat, elvégzi az összes házimunkát, és főz is. Nálunk ez a normális, és nem vagyunk az osztozkodás hívei. Cserébe nekem sem kell segítenie feldolgozni a 15 köb tűzifát, vagy intézkednie a hivatalos ügyekben.

Működnek a hagyományos szerepek és mindez anélkül, hogy az egyik fél többnek érezné magát a másiknál. Nálunk megbecsülés van, mert a kettőnk munkája adja a család előrejutását. Egy dologban van kivétel: a gyereknevelés. Azt közösen csináljuk.

2013. jún. 5. 14:51
 17/27 anonim ***** válasza:
Az én férjem is pont ilyen. Neki minden házimunka NŐI MUNKA! Mondjuk én szeretek mosogatni (ezért nem is akarok mosogatógépet), viszont néha igazán kiporszívózhatna!
2013. jún. 5. 14:52
 18/27 anonim ***** válasza:
Utálom ezt a kategóriát, mert mindenkit lepontoz néhány nemnormális. Komolyan ezzel szórakoznak?
2013. jún. 5. 14:53
 19/27 anonim ***** válasza:
Porszívózás nem női munka! Azt nem szégyen ha pasi csinálja. (Egyiket sem szégyen vagy lealacsonyító, de a házimunkák közül ez az egyik legmegerőltetőbb). Vagy levinni a szemetet, ha már Ő úgyis lefelé megy. Bevásárlást néha jobb, ha pasi csinálja, mert azok minél előbb végezni szeretnének így csak azt veszik meg ami fel van írva. (Spórolnak, nem kívánnak meg dolgokat, vagy ha igen akkor sem veszik meg általában). Pasik!!! : vannak "női munkák" amiket jobb, ha Ti csináltok! :)
2013. jún. 5. 15:01
 20/27 anonim ***** válasza:

Édesanyám szülés után hazajött, és mosott-főzött-takarított, és rajta kívül még két felnőtt volt a házban... Vannak nem túl kedves emberek. (Még nagyon pici voltam a házimunkához, és nagyon sajnáltam, hogy nem tudok segíteni...)

Sajnos vannak tulajdonságok, amiken nem lehet változtatni. Próbálhatod rábeszélni ezután is, de ne várj csodát szerintem.

2013. jún. 5. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!