Nem végez házimunkát, ha megpusztulok se?
Nagyon jó férjem van, szeret, imádja a gyerekünket, hazaadja a fizetést, nem járel és nem kavar félre. De a JóIstennek se tudom rávenni, hogy elmosogasson ha épp császár utáni héten voltam, azt mondta, amíg tiszta tányér van, nem csinálja meg. Hát mosogattam én.
Múltkor elkapott egy hasmenés, a rotyón ültem 3 nap, nem mosogatott az én uram, minden mást megcsinált..a gyereket intézte stb, de a konyhában nem mozdított semmit!
Erre én vettem egy mosogatógépet...de takarítónőt már drága lenne :)
Van még ilyen férfi a világon?

Sajnos van ilyen. Hál'Istennek az én férjem takarít és főz, mint a kisangyal :D De őt nem így nevelték otthon, mint a te férjed. Biztos azt szokta meg, hogy az édesanyja mindent megcsinált, és neki semmit sem kellett.
Az exsógorom is ilyen. Arréb nem tesz egy poharat sem, nemhogy mosogasson! 36 évesen a konyhai tudománya abban ki is fullad, hogy meg tud csinálni magának egy szendvicset.

Az én férjem mosogat,neki a főzés jelent gondot.Képes egy napot könyörögni egy pudingért,de meg nem főzné.
Teregetni gyűlölök,igy azt megteszi helyettem.

Az én feleségem elmosogat, elvégzi az összes házimunkát, és főz is. Nálunk ez a normális, és nem vagyunk az osztozkodás hívei. Cserébe nekem sem kell segítenie feldolgozni a 15 köb tűzifát, vagy intézkednie a hivatalos ügyekben.
Működnek a hagyományos szerepek és mindez anélkül, hogy az egyik fél többnek érezné magát a másiknál. Nálunk megbecsülés van, mert a kettőnk munkája adja a család előrejutását. Egy dologban van kivétel: a gyereknevelés. Azt közösen csináljuk.

Édesanyám szülés után hazajött, és mosott-főzött-takarított, és rajta kívül még két felnőtt volt a házban... Vannak nem túl kedves emberek. (Még nagyon pici voltam a házimunkához, és nagyon sajnáltam, hogy nem tudok segíteni...)
Sajnos vannak tulajdonságok, amiken nem lehet változtatni. Próbálhatod rábeszélni ezután is, de ne várj csodát szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!