Hogyan lehet úgy élni, hogy a férjem folyamatosan lelkileg terrorizál, lealáz, lehúz, minősít, lenéz, semmibevesz?
nem kellek senkinek
előtte se kellettem másnak( 25 éves voltam)
modt meg ideg-kimerülten,dagin, gyesen, két gyerkőccel aztán végképp nem
Próbáltam új barátokkal barátkozni, de annyira gáz vagyok és annyira nem tudok én sem jól működni a kapcsolatokban, hogy nem jön össze.
Most épp ott tartok, hogy nem tudom, hogy hogyan fogok lefogyni, hogy ha főzni se tudok kétfelé. Volt, hogy napokig nem ettem és szédültem utána, le kellett feküdjek.
7 eve?
Minden esetre ha keresnel melot sok minden valtozna.
Mi is eljutottunk idaig. A vege az volt, hogy a felesegem massal akart szemezgetni, amig en melozok, merthogy en milyen egy baromira rossz ember vagyok.
Aztan amikor borult a bili es rakerdeztem, hogy miert utal engem, akkor meg nem tudott valaszolni?
Az a szitu, hogy amig a Nok otthon vannak ki vannak faradva es ki vannak szolgaltatva es mar sorry DE UNATKOZNAK is. Es mivel senki massal nem kommunikalnak a kisgyereken es a ferjukon keresztul. Ki masban is latnanak hibat? A gyereket, magukat megsem tehetik hibassa. De ezen nem is kell csodalkozni, hogyha a napi ingerek a TV-bol jonnek. De az nem az Elet.
Szereted annyira a csaladodat es a ferjedet, hogy elmenj dolgozni?
Onnantol ujra kornyezetben vagy es latod, amikor a kollegano sir, mert a ferje felrekur pl. Vagy erzekeled, hogy a masik kolleganak a gyermeke korhazba kerult. Hogy a harmadik ongyilkos lett. Es egybol nem latod olyan katasztrofalisan a sajat helyzetedet. A parod is visszabb vesz az arcabol, mert ujra udvarolhatnak neked. Es mivel ujra penzt keresel az onbizalmad is megjon.
Szerintem erre lenne szuksegetek...
meg egy hozza!
amikor nalunk borult a bili az volt az elso keresem, hogy menjen el melozni. Es akkor vegre elment. Legyetek bolcsebbek es ne olyan krizissel hozzatok meg ezt a dontest, mint amilyet nekem/nekunk/gyerekeknek at kellett elni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!