Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek akkor ha anyám...

Mit tehetek akkor ha anyám nem engedi a hajam melíroztatni?

Figyelt kérdés
2009. okt. 7. 17:29
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
na te még jól jártál, nekem azt se engedi anyám ,hogy hosszú hajam lehessen:( nem hogy festeni...
2009. okt. 7. 18:22
 12/33 A kérdező kommentje:
és az az érdekes hogy olyan dolgokat ami maradandó azzal nem foglalkozik pl átszúrtam a fülem, tartok hörcsögöt, pasim van 1 év 1 hónapja,fogamzásgátlót szedek, még azt is meg akarta szabni kivel barátkozzak, egyszerűen ódivatu szülő
2009. okt. 7. 18:25
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Csináld meg házon kívül.
2009. okt. 7. 18:27
 14/33 A kérdező kommentje:

18:22 hez tudod nekem meg a rövid hajat nem engedi, habár most meg vagyok elégedve a fazonnal.

(elől fokozatos hátul a derekamig ér) , de sztem azért pár tincs feldobná a hajam

2009. okt. 7. 18:28
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Költözz el,aztán punkfrizurád is lehet.

Amíg anyucival élsz,ő dirigál.Ez van.

2009. okt. 7. 18:31
 16/33 anonim ***** válasza:
53%
Szivesen meghallgatnám az anyukád véleményét is! Arról nem írsz,hogy féléve miért szöktél meg,hol éltél és miből addig,amíg újra haza nem mentél,és elvéárod,hogy 19 évesen is anyukád adjon neked otthont és tartson el téged.Lehet,hogy anyukád okkal olyan szigorú veled.
2009. okt. 7. 19:19
 17/33 A kérdező kommentje:
na figyelj csak utolsó: megszöktem erőszakkal hazahozott még a szökés napján, és azér veszekedek anyámmal mert maradinak akar nevelni, ne fessem a hajam, ne sminkeljem magam öltözzek olyanba ami neki tetszik. Nem járhatok discoba, nem lehetett pasim 18 éves koromig. mit szeretnél még tudni?
2009. okt. 7. 20:10
 18/33 anonim ***** válasza:
77%
Amíg az ő kenyerét eszed...
2009. okt. 7. 20:47
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én családom is kicsit maradi volt mikor tizenéves voltam. Elég engedelmes lányka voltam, szolíd, visszafogott. Ha valamit szerettem volna, akkor próbáltam meggyőzni anyut észérvekkel, elmondtam hogy mi miért lenne jó. 19-20 körül viszont már előfordult hogy a szülők akarata ellenére csináltam ezt-azt. Ilyenkor pár napig balhé volt, majd beletörődtek. A verés nálunk nem volt divat, ordítozás és lelki terror volt a nyerő:) Viszont ahogy nő az ember egyre inkább leperegnek ezek a dolgok!

19 éveen elég furi, hogy veréssel fenyeget anyukád! Meg is szokott verni?

2009. okt. 7. 21:15
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Imádom, amikor a szülők eltartásért cserébe mindent megszabhatnak.
2009. okt. 7. 21:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!