Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek akkor ha anyám...

Mit tehetek akkor ha anyám nem engedi a hajam melíroztatni?

Figyelt kérdés
2009. okt. 7. 17:29
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
akkor nem melírozatod. A melírozás pénzbe kerül, amit gondolom tőle kapnál rá, így joga van ezt megtagadni. Esetleg ha mindenképp szeretnéd, gyűjts rá te pénzt, de akkor sem jó ötlet, ha mondjuk önerőből egyik nap melírozott hajjal állítasz haza. egyezzetek meg vmi kompromisszumban, mondjuk haszmálj csak hajszínezőt, az nem roncsolja annyira a hajat. Amúgy miért nem engedi? És hány éves vagy? 17/L
2009. okt. 7. 17:39
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idös vagy?Ha 16 alatt akkor ne csodälkozz,még korai a természetes hajadat tönkretenni festékkel.Ha 16 felett akkor ha annyira vàgyol rà kérd azt legközelebi szülinapra,vagy karàcsonyra.
2009. okt. 7. 17:42
 3/33 A kérdező kommentje:
ma festettük a haját anyámnak és megmaradt a festék és pár csikot akartam a hajamba (derékig ér fokozatos) ezt a vágást is csak azért engedte mert belevágtam és nem volt más választása megfenyegetett hogy megver ha be merem festeni a hajam:S és ami gáz ebben az egészben hogy 19/L azóta engedékenyebb mióta 6 hónappal ezelőtt megszöktem és egy búcsú levelet hagytam magam után ugyan ezért volt a szökésem is mert semmit se volt megengedve
2009. okt. 7. 17:53
 4/33 A kérdező kommentje:
19/ L én vagyok a félreértés végett
2009. okt. 7. 17:54
 5/33 anonim ***** válasza:
93%
Vigasztaljon, hogy nem te vagy az egyedüli!
2009. okt. 7. 17:59
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
Fesd be baràtnödnél,ugyse fog megverni,reméljük.Nagykoru vagy,te döntessz...
2009. okt. 7. 18:03
 7/33 A kérdező kommentje:
vigasztal hogy nem én vagyok az egyedüli de más lánynak annyi de annyi minden meg van engedve olyan hajat hord amilyet szeretne, ugy öltözködik ahoyg ő akar, azt tesz az életével amit szeretne 19 évesen másnak nem parancsol az anyja jobb esetben:S:S:S:S
2009. okt. 7. 18:07
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
hát 19 éves létedre azért már nemistudom....sztem ülj le anyáddal beszélgetni kicsit h eltúlozza ezt a "szigort". gondolom nemvagyte kicsapongó életet élő lány, nagyrészt hallgatsz édesanyádra így felesleges ez a nagy szigor.
2009. okt. 7. 18:08
 9/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát, szerintem sürgősen beszélgess el vele... Az a minimum, hogy 19 évesen egy ilyen nem túl nagy horderejű kérdésben Te dönthess. Magyarázd el Neki, hogy ha nem akar elüldözni, és nem akarja, hogy megromoljon a kapcsolatotok, akkor lássa be, hogy egy felnőtt, önálló akarattal rendelkező ember vagy. Ez durva, én azt hittem a kérdés alapján, hogy mondjuk 13 éves vagy! 19 évesen én ezt nem hagynám! Nem mondom, hogy vessz össze Édesanyáddal, mert anya csak egy van, és biztos az irántad való féltésből iylen... De azért mégis. 19 évesen engedjen már önálló döntési jogot. Főleg ilyen kérdésekben.
2009. okt. 7. 18:18
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg valamelyik engedékenyebb családtagoddal kellene beszélned, hátha tudna hatni anyukádra. Mindenesetre eléggé furcsa, hogy anyukád 19 éves korodban ilyen dolgokba beleszól. :S
2009. okt. 7. 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!