Hogy segítsek a szüleimnek?
Édesanyám lassan 2 éve nyugdíjba ment, sajnos július 1-től a kötelező közalakalmazotti nyugdíjazás miatt szintén csak nyugdíjat fog kapni. Így apu bevételének a fele megszűnik. Nem nagyon engedik, hoyg a tesóimmal segítsünk nekik, viszont ennyi pénzből nem jönnek majd ki, hiszen most is elmegy minden pénz a hónapban.
Mivel tudnánk még is támogatni őket ha pénzt nem fogadnak el.
Kp-t a bátyáméktól sem fogad el, a sofőrt muszáj volt, mert a munkábajáráshoz kellett egy egy ismerős fiú fuvarozza.
Az orvosi ktg-ek: amit a dokik zsebébe kell dugni, hogy rendesen ellássák az embert ez több százezer forint egy műtétnél amiből sajna sok volt mostanában, ha nem kapnak le se szarják egy sürgősségi műtét volt tavaly azthitték nem lesz pénz, oda sem figyeltek mit cisnálnak csak a fém rögzítését felejtették el berakni.
Orvost nem tudok az ismerettségi körből leakasztani mint sofőrt meg takarítót akit előre kifizet valamelyikünk.
Sajnos 15 éves már nagyon nagyon régen voltam, de jó lenne annyinak lenni megint mennyivel egyszerűbb lenne az élet.
Azt nem tudom, hoyg győzzem meg őket, hogy elfogadják a pénzt.
Ne erőltesd, mert ezzel csak megalázod őket. Majd szólnak, ha rászorulnak a segítségre. Ha pedig nem szólnak, úgyis észre veszed az életszínvonaluk változásán.
Esetleg fizesd be őket nyaralni, vehetsz nekik ajándékutalványt a nyaraláshoz, amit bármikor fel tudnak hasnálni.
Mint írtam nem kamu, bár ezt nyilván bárki írhatja. Valóban nem muszáj adni csak akkor az ember ne csodálkozzon ha mondjuk újra kell műteni a lábát mert leszarták és nem rakták be a rögzítőket a többszörös bokatörésénél vagy nem hajlandók napokig kivenni a katétert mert majd más megcsinálja, sajnos ezek mind saját tapasztalatok.
Egyáltalán nem szórják a pénzt tudnak spórolni, de van amin nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!