Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy segítsek a szüleimnek?

Hogy segítsek a szüleimnek?

Figyelt kérdés

Édesanyám lassan 2 éve nyugdíjba ment, sajnos július 1-től a kötelező közalakalmazotti nyugdíjazás miatt szintén csak nyugdíjat fog kapni. Így apu bevételének a fele megszűnik. Nem nagyon engedik, hoyg a tesóimmal segítsünk nekik, viszont ennyi pénzből nem jönnek majd ki, hiszen most is elmegy minden pénz a hónapban.

Mivel tudnánk még is támogatni őket ha pénzt nem fogadnak el.

#szülők támogatás #nyugdíjjazás
2013. jún. 3. 21:34
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
83%
Vegyél nekik alapvető élelmiszereket amik sokáig elállnak pl krumpli, rizs, liszt, cukor, só stb és szimplan hagyd ott náluk!
2013. jún. 3. 21:59
 12/38 anonim ***** válasza:
70%
Már tényleg ne haragudj.. de ami a szivemen az a számon ember vagyok.. Nagyon értékelem hogy próbálsz segiteni ezért tisztellek is,DE bármit irok vagy én,vagy más mindenre találsz kifogást...ne a kifogást keresd hanem probálj meg segiteni.. és szerintem az a napi 1000-2000Ft is nagyon sokat segithet ha ippeg üres a pénztárca.. már tényleg bocsi de már kikeltem magamból.
2013. jún. 3. 22:00
 13/38 A kérdező kommentje:

Igen erre már gondoltam, de egy pici 4 szobás panelban laknak, ott nem lehet ilyenekből sokat tárolni meg meg is bogarasodik sajna.

Valahogy meg kéne győznünk őket, hogy fogadják el a pénzt, de nem tudom hogy apám hajthatatlan.

2013. jún. 3. 22:00
 14/38 A kérdező kommentje:
Igen sejtettem, hogy ezt fogjátok írni, de egyszerűen nem tudok mit tenni, pénzt szeretnénk adni nekik de nem hagyják, időnk nincs sajnos.
2013. jún. 3. 22:01
 15/38 anonim ***** válasza:
67%
Szerettem volna válaszolni, de inkább mégse...
2013. jún. 3. 22:02
 16/38 anonim ***** válasza:
83%
Akkormeg megfogod,lerakod az asztalra és elmész.. se szó,se beszéd.. amikor meg vissza akarják adni akkor ne fogadd el.. vagy esetleg a takaritó nőt fizesd te..
2013. jún. 3. 22:03
 17/38 A kérdező kommentje:

A takarítónőt a bátyámék fizetik azzal nincs gond.

Az az igazság, hogy nem erőszakkal akarjuk adni (én nem si tudnék sokat, inkább a bátyámék) hanem, hogy örömmel fogadják és ne érezzék megalázónak, hogy elfogadják.

2013. jún. 3. 22:04
 18/38 A kérdező kommentje:
15ös: miért?
2013. jún. 3. 22:05
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Úgy gondolom, ez egy provokáló kérdés, vagy nem Magyarországon éltek: itt nem a 4 szobás lakás a pici, és akik "nem jönnek ki", azoknak nincs se sofőrjük, se takarítónőjük. Továbbá nem pár száz ezer forint hiányzik a büdzséből. Nos?
2013. jún. 3. 22:08
 20/38 A kérdező kommentje:

2+2fél szobás panel szerintem nem egy nagy lakás és pici a konyhája is.

A sofőrt és a takarítót a tesóim fizetik.

Mivel sok az orvosi ktgük is és élni is kell ezért kell ennyi pénz. Apu elmaradt fizuját adnánk nekik kb akkor kijönnének.

Bár csak kamu lenne és nem veszítené el apu a fizuját de arról már inkább politikai kérdést kéne nyitni.

2013. jún. 3. 22:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!