Hogy segítsek a szüleimnek?
Édesanyám lassan 2 éve nyugdíjba ment, sajnos július 1-től a kötelező közalakalmazotti nyugdíjazás miatt szintén csak nyugdíjat fog kapni. Így apu bevételének a fele megszűnik. Nem nagyon engedik, hoyg a tesóimmal segítsünk nekik, viszont ennyi pénzből nem jönnek majd ki, hiszen most is elmegy minden pénz a hónapban.
Mivel tudnánk még is támogatni őket ha pénzt nem fogadnak el.
De ilyen pénz nem fogadnak el.
Autóval ha kell és tudom viszem őket, meg a munkába sofőr viszi aput (tovább fog dolgozni csak fizetés nélkül) bérlet már nem kell nekik hiszen ingyen utazhatnak.
Ritkán mondják meg, hogy mit vegyek nekik, api inkább elmegy vásárolni, így még hasznosnak érzi magát vagy nem tudom. A kutyakaját megveszem nekik.
De nem tudom ennyi pénzből, hogy fognak élni, rezsi, gyógyszerek, orvosi ktg-ek stb.
Igen az elődtem szóló jól mondja nem kell 1/ből a nagy dolgokon gondolkozni.
Kedves kérdező ha kérdezhetnénk tőled valami akkor
MI AZ AMI INGYEN VAN ÉS BÁRMIKOR ADTHADTOK BELŐLE A SZÜLEITEK FELÉ?
gondolkozz el ezen,a meg oldás odt van mindnyájunknál csak észre kell venni.
KÉRLEK ÍRJ RÁ VÁLASZT, MAJD ÍRUNK
Ezt nem feltétlen kell pénzzel segíteni őket, hanem mással is.
Például megveheted nekik a kajára valót, vagy főztök nekik, vagy segítetek a házimunkába, vagy ha el akarnak menni valahová akkor elviszitek őket. Vagy ha esetleg tönkremegy valami, és javítani vagy cserélni kell akkor is segíthettek azon ha ti intézitek a dolgot és ti fizetitek ki a javítás egy részét ha nem akarják hogy te fizesd ki.
Házimunkára nem lesz időm mert dolgozni fogok, meg van takarítónőjük szerencsére.
Sajnos a gyerekemre se nagyon lesz időm nem hogy még ott tenni ezt azt, de nem is ezzel van a gond, hanem az anyagiakkal. Ellátni eltudják magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!