Én vagyok a legbutább a családban. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ez komoly!
Van két tesóm egyik vegyész a másik régész én meg semmihez sem értek:(
2009. okt. 7. 15:57
1/7 anonim válasza:
Miért nem tanulsz? Ős sem így születtek.
2/7 anonim válasza:
Első lépés a siker felé, hogy ezt beismerted magadnak...
3/7 anonim válasza:
hány éves vagy, mit tanultál idáig, tanulsz e most vagy dolgozol stb miket végeztél el idáig sulikat, stb?
4/7 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mert ha még nem tartasz ott, hogy továbbtanulj, akkor ne hasonlítgasd össze magad velük. Meg egyébként se, nem egészséges. Te másban vagy jó. A végzettség pedig max a képességeket mutatja meg.
Nekem van egy öcsém. Nekem jobb jegyeim voltak az ő korában, de ő sokkal jobb emberi kapcsolatok terén, mint én. Sokkal logikusabban is gondolkodik mint én. :) Szar lenne ha olyan akarna lenni, mint én... :)
6/7 A kérdező kommentje:
szakiskolába járok
megkérném őket, hogy segítsenek dehát nagyon elfoglaltak...
2009. okt. 8. 12:39
7/7 anonim válasza:
nem vagy buta. lusta voltál. ennyi. lehetsz akármilyen buta, ha szorgalmas vagy bármi lehet belőled. ennyi.
_bfg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!