Most minek kell a sz*rt keverni, anélkül, hogy tudta volna a történet elejét?
Átjött hozzám barátnőm valamit megmondani, erre mondta,hogy le sem vetkőzik mert siet akkor haza.
Erre anyu mondta mikor menne el,hogy
-Úristen, de barom vagy, ezért jött el,hogy hazaküld?Hülye...- Oké,nem érdekelt de mire mondhattam volna valamit kimentek, de mondjuk barátnőm sem mondta volna ám neki,hogy 'hahó én akartam hazamenni' vagy valami. Mert mikor bejött még akkor is hajtotta,mikor megmondtam neki,hogy de nem is én akartam,hogy haza menjen, hanem Ő mondta,hogy le sem vetkőzik mert siet haza.
Erre azért megértette, mert nem makacs,de azért nekem kicsit durva volt az a kijelentés mikor bejött,hogy:
Xy helyében szóba sem állnék veled'-->Nem is tudott semmit,semmiről,de bejött okoskodni...
Fuss neki még egyszer, ennek se füle se farka....
Alanyokat, állítmányokat egyeztesd egymással légyszi...
:D. Na jó:D.Egyébként még az is kimaradt az egészből,hogy kiről van szó, tényleg semmi értelme.
Amúgy a problémának sincs, nem is idegeskedem már rajt.
Csak a sztori annyi volt,hogy átjött hozzám barátnőm (lányok vagyunk),és mikor mondta,hogy siet haza, nem mondtam neki,hogy maradjon még. Erre anyu kiakadt,hogy de hülye vagyok,hogy hazaküldöm.
Amúgy közben szó sem volt arról,hogy hazaküldtem,csak haza akart menni.
A kérdés meg arra irányult,hogy miért okoskodik,ha az előzményekről nem tud semmit,mikor elmondtam neki a történetet,akkor már megértette,bár azt sem értem,hogy egy szülő mindig igazat érez,és ilyenkor annyit nem mondana,hogy 'bocs,hogy beoltottalak'... Ilyenkor még ki is nyilvánítja,hogy nehogy már ő kérjen bocsánatot...
Már nem vagyok ideges,csak azon is ledöbbentem,hogy barátnőm is mért nem mondta meg,ha már egyszer anyu előtte mondta,hogy nem is ő küldött haza,vagy valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!