Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket nem idegesít az ha...

Titeket nem idegesít az ha maradt egy csomó holmitok a volt élettarsatoknál? Visszakérnétek ha idegesít évek múltán?

Figyelt kérdés
2013. máj. 31. 22:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Elolvastam a 10-es linket ! Az összes oldalt ! :) Rég röhögtem ekkorát ! :D

Remélem Te vagy az újra és folytatódik a story ! :)

2013. máj. 31. 23:31
 12/12 hunbula ***** válasza:

Kenyérpirító, plüssök? Szerintem vegyél másikat, nem éri meg a fáradtságot. Ha ennyi évig nem kellett, miért épp most lett fontos?

Nemrég lett vége a kapcsolatomnak, cink része, hogy a Föld másik oldalán vagyok, de leemaileztem vele, hogy mit tegyen be egy dobozba, majd anyu elmegy érte, mi az amit megtartana... Közben rájöttem hogy amit igazán viszont szeretnék látni, az alig pár cucc, a többit tulajdonképpen azért hozom el hogy ne neki kelljen az én maradék cuccaimmal foglalkozni az ő házában.

Szerintem tényleg fontold meg, mennyire kellenek neked azok cuccok. A másik meg, hogy fene tudja az eltelt évek alatt az exed mit csinált velük, lehet, hogy már hiába keresnéd rajta őket.

2013. jún. 1. 06:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!