Ti mit tennétek ha ilyen kapcsolatban élnétek?
Köszönöm a választ utolsó.Igen, én is rengeteg levelet kaptam, de nem vonzott egyik sem.Ha őszinte akarok lenni, inkább kíváncsi voltam hogy hogy működik ez.És csábítónak tünt hogy pénzt is kereshetnék!De lehet ha úgy alakult volna akkor csődöt mondok, és "menekülök", tehát nem tudtam volna megtenni.Persze az is lehet hogy megtettem volna. Az biztos hogy örülök hogy így alakult.
Mivel azért már fél éve ismerjük egymást "párommal", tudom hogy nem volt sex,de azonkívül minden. Eddig neki olyan személy sem volt akinek el tudta mondani a gondjait!Vagy aki főz rá,megnevetteti.., lelkileg mellette van!Most itt vagyok neki én.Viszont nekem a kapott dolgoktól több kell ahhoz hogy tovább lépjek.Itt nem a pénzre gondolok.Hanem mondjuk arra hogy több időt együtt tölteni, csinálni valami maradandót közösen(akár kirándulni egyet, akármi).Ez a kapcsolat ott stagnál amikor az ismerkedésnél tartunk, holott annyi mindenről beszéltünk már.Már nem is tudok erre mit írni.Az a helyzet hogy 90%ban igazat ad nekem a problémákkal kapcsolatban, de akkor sem úgy cselekszik ahogy mondja.Most is megkaptam a szokásos ígéret adagot, meg hogy így szeret, úgy szeret, szeretne velem lenni.Most őszintén, én úgy godnolom hogy ha valamit szeretnék akkor lépni kell és összejön.Jó nem mindenben. De itt pl ha szeretne látni akkor csak annyit kell tenni hogy eljön.Most ott tartunk hogy több mint 1 hónapja megint nem volt nálunk...
22-es vagyok
Szerintem ezt tisztázd le vele, ha beszéltek, hogy mit akar, hogy képzeli a továbbiakat. Mert így csak toporogtok egy helyben, ennek nincs értelme.Így sem érzelmileg, sem anyagilag nem vagy előrébb!
Visszatérve a pénzre...igen, én is elbizonytalanodtam, hogy ha ott tartanánk, meg tudnám-e tenni....lehet hogy megfutamodnék. Rosszabb, elkeseredett, kilátástalan pillanataimban pedig, úgy érzem, menni fog...hiszen minden pasi úgyis csak azt akarja, akkor meg fizessék meg. Ha rászánnám magam, nagyon jól élhetnék, de egyelőre még bizonytalan vagyok, hogy mit tegyek. Már volt, akivel meg volt beszélve minden, utolsó pillanatban mondtam vissza...de meglepő, hogy mi mindenért fizetnének a pasik!
Kedves Válaszolók!
Szeretnék bemutatkozni Lörincz György nek hívnak nem névtelenül írok választ! Ezt azért teszem mert rólam van szó a kérdésben amit a barátnőm feltett önöknek! Igen elismerem sokat igértem de eddig mindent be is tartottam még ha kés ve is egy kicsit,januártól elejétől ismerem a páromat ,és azóta kb 1 milliót költöttem el a megvett lóval együtt ami akkor már a karámban nyerített amikor ez a kérdés le lett írva de lehet volt 1 hét eltérés! Ezeket azért írom le mert csak akkor lehet valakiről rendes véleményt mondani ha esetleg egy véletlen folytán hozzá tud szólni a saját védelmében a kritikákhoz! Jelenleg ott tartok,ahol januárban nem nevezhető sajnos rendes kapcsolatnak a miénk mert pont az a kicsi rész mindig hiányzik belőle ami egy komoly kapcsolathoz kellene! Megjegyzem közeledem mindig de elutasításban van részem,így pedig nehéz komoly dolgokat tervezni! Előző kapcsolatomban 14 évig voltam ami a volt párom alkohol problémái miatt illetve a sex elmaradása miatt ment tönkre! A mostani páromat tényleg szeretem de sajnos nincs közeledés közöttünk ,és nem az én hibámból,neki vannak mindig problémái ezen a téren nem nekem,jelenleg 49 éves vagyok,és még nem szeretném kasztráltatni magamat ez az igazság nem tagadom,de gondolom 8 hónap után valami közeledésnek lennie kellene,de lehet nagyon türelmetlen vagyok most nem tudom! Az említett házat azért vettem meg részletre mert pont kettő hétre megharagudott rám mert megkérdeztem hogyan lehet,hogy másokkal levelezik intim dolgokról amikor már 4 hónapja ismerjük egymást,és ez nekem kellemetlen! A válasz az volt hogy (tartalékos) volt az ember és nem találkozott vele soha! Na innentől mivel mindenemet elbuktam pontosan 1 év alatt,kettő házat ,pénzt,kapcsolatomat,óvatosabb az ember valamennyire! Jelenleg nem állok valami fényesen de tudtam áldozni erre a kapcsolatra meg szeretnék is,de amikor költözni akartam akkor felmerültek nem a részemről problémák megint,házbővítés stb,megjegyzem most 3 de kellemetlen ha itt alszok mert borul a megszokott rend miattam ami nekem nem jó érzés! Bármilyen kérdésre szivesen és őszintén válaszolok pedig tudom most nagy balhé lesz ebből a levélből de muszáj megvédeni magamat valamilyen formában akár a nyilvánosság előtt is ha ő már ide fordult tanácsért önökhöz azért is írtam le a nevemet mert nincs érdekemben hazudni és mást állítani mint a valóság,akár a nagy közösségi oldalunkon meg is lehet tekinteni engem nem hiszem,hogy szégyelni kellene bárhol a korom miatt!A barátnőm 27tehát nem vagyok dupla idős,és nem is eszem annyit mint amennyi pénzt küldtem neki és a gyerekeknek,nem beszélve a tárgyi dolgokról,számítógép,telefonok,stb..nem vagyok egy írigy ember ha szeretek valakit akkor mindenem az övé is! Köszönöm,hogy végig olvasták a levelemet,a hibákért elnézést kicsit zaklatott vagyok,most is pont nála voltam,természetesen egyedül mint mindig egy szobában!
Tisztelettel!
Lörincz György!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!