Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek ha ilyen...

Ti mit tennétek ha ilyen kapcsolatban élnétek?

Figyelt kérdés
Egyedül nevelem 2gyermekem.Pluszban gyógyíthatatlan beteg vagyok, és nagyfiam is beteg.Tudom, nem kellett volna így 2gyereket vállalni, de egyik betegséget sem kalkuláltam bele,plusz gondoltam diplomával el lehet helyezkedni.A hirdetésben az állt kb hogy pénzért simerkednék férfiakkal.(nem teljesen komoly cél vezérelt,soha nem csináltam ilyet, csak olvasgattam a hirdetéseket és kedvet kaptam). Több mint 1éve szingli voltam, előtte egy 2hetes kapcsolatom volt, azelőtt pedig 2éve egyedül voltam.Semmi alkalmi sem volt! Megismerkedtem a mostani párommal, aki a hirdetés által ismert meg.De ahogy találkoztunk, eldöntöttem hogy komolyabbat akarok, nem alkalmi pénzeset.Rajta kívül senkivel nem találkoztam!Alakult a kapcsolat.Én az elején leszögeztem hogy kell a pénz, merta csekkek csak gyűlnek,de szeretnék komolyan tervezni vele. Ő is benne volt.Mivel nagyon messze lakik (korban duplája nekem, ami engem nem zavar), a közelben gndolkozott házat venni, vagy esetleg az enyémhez hozzáépíteni. Többszőr küldött pénzt számlán, amit nagyjából arra költöttem hogy amikor itt volt, legyen inni való, enni való..stb.Bajban voltam a csekkek miatt, szóltam neki, ígérte hogy küld pénzt, ennek 2hónapja, és minden nap megígéri hogy megy és utal.Én meg hiszek neki.Mindig hívtam családi rendezvényekre, szülinapokra, elsőáldozásra.Valamilyen idnokkal soha nem jött.A kisfiamnak januárban ígért szülinapjára egy kisautót, amit azóta sem hozott el.Jó szándékú ember, de annyi ígéretet hallottam tőle... aminek a 90%át nem tartotta be.Sőt a hátam mögött megvett ott a közelében egy házat, tehát ez azt jelenti hogy nem akar velünk közösen tervezni.Az ígért autót,lovat,telefont. Ezek közül én egyiket sem kértem tőle!Ő hozta fel,hogy megveszi, elhozza, semmi nem lett belőle.Nem a pénzről van szó, hanem a sokszor adott, és megszegett szaváról!Fél év alatt eddig kb 6x találkoztunk, én sajnos nem nagyon tudok utazni, de őt mindig szívesen látom, persze ha akar jönni... Sex nem volt még közöttünk, amit én csakis azzal magyarázok hogy nem bízom meg benne.Mivel rég volt már komoly kapcsolatom, és nem hiába vagyok itt 2gyerekkel,és nem érzem biztonságosnak ezt a kapcsolatot, ezért nem léptem még ilyen irányban. Vélemény az egészről?Köszönöm a válaszokat.

2013. máj. 31. 18:34
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm az összes hozzászólást!Tényleg, mindet!Most épp ott tartunk, hogy megint ő hívott,és kapom a szokásos ígéreteket!Az a baj hogy százszor elmondom neki a véleményemet a dolgokról, de százszor is elköveti a szokásos hibákat.Mintha az egyik fülén ki, a másikon be.Annyira őszintének tűnik, de pár nap alatt minden megváltozik.Egyszerűen nem tudok tovább lépni. Mert lehet egy jó kapcsolatot veszítek el. És mindig csak egy kis időt akarok adni még, de igazából ez megy január óta mióta megismertem...
2013. máj. 31. 20:38
 22/34 anonim ***** válasza:
81%

Pénzért ismerkednél férfival, de mit gondoltál, csupán jólelkűségből befizeti a csekkjeidet?? Akkor ilyen pasi nekem is kell:))))

Csak ha van szex, akkor kapsz pénzt, még nem jöttél rá? A semmiért még a legjobb nőnek sem fizetnek!

2013. jún. 1. 06:59
 23/34 anonim ***** válasza:

mit vársz el egy ilyen férfitól, aki "pénzért ismerkednék férfiakkal" hirdetésből ismert meg???

és szerintem neki rólad meg van a véleménye. ne haragudj, de ilyet erkölcsös ember nem tesz, akkor sem, ha nincs pénze.

2013. jún. 1. 14:27
 24/34 anonim ***** válasza:
Ma 14:27 nagyon tévedsz...
2013. jún. 1. 14:42
 25/34 A kérdező kommentje:
Hány olyan kérdést olvasok itt hogy férje mellett eljár másokkal pénzért..., de mindegy.A helyzet az, hogy épp ezt tisztáztuk le az elején a párommal, hogy ő sem szeretné ezt az anyagi sexes szolgot, és én sem!Megismertük egymást, és tudtuk hogy többet akarunk. Ezzel az erővel ő is rossz ember mert olyan nőt keresett.Egyikünk sem godnolta komolyan. És épp ez az, hogy most nem keresgélek más férfiakat hogy akkor fizessék be a csekkem akármiért cserébe, hanem kitartok mellette aki csak ígérget,nem jön látogatni...stb stb. Hogy őszinte legyen, semmilyen téren nem vagyok előrébb!Sem érzelmileg, sem támogatásban attól hogy mellettem van!Mégis vele vagyok.Ennyire rossz ember lennék?
2013. jún. 1. 16:21
 26/34 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogyő valóban a párod-e?
2013. jún. 1. 16:37
 27/34 A kérdező kommentje:
Részemről igen. Mivel sokat egyedül voltam az utóbbi 3évben kb, meg kellett szoknom nekem is hogy valaki Van "mellettem", de azt hiszem jó úton vagyok. Ez ugyanolyan hogy aki kapcsolatban van, és hirtelen szingli lesz, akkor ő neki is kell átállási idő.Én abszolútt vele tervezek, nem akarok mást keresni!És épp ez az hogy ha már ennyi ideje várom hogy alakuljon ez az egész dolog, akkor most adjam fel?De ha várnom kell még akkor meddig várjak?Részéről, ő mindig mondja hogy fotnosak vagyunk neki, meg szeret, de mégis inkább hátra lép mint előre. Elmondja a jó kis terveit ami építené a kapcsolatot, aztán valahogy mindig az ellenkezője jön.Annyira meggyőző tud lenni amikor mindent elmond, most hülye vagyok hogy hiszek még neki?
2013. jún. 1. 18:02
 28/34 anonim ***** válasza:

Minden bántás nélkül, én inkább ezt viszonynak hívnám. Talán, ha te is így neveznéd magadban, neked is könnyebb lenne viszonyulnál hozzá. Igazából ezt te/ti tudjátok, mi ez, és merre halad. Lehet, le kellene ülni egy kellemes vacsora után és megkérdezni tőle, hogyő szeretné -e, hogy ez a ismerettségi kapcsolat tovább fejlődjön. Minden hozadékával, mindkét oldalról.

Mi nem láthatunk ebbe bele, amit eddig elmondtál, több mindent feltételez. De, ha részedről meg van a válasz, akkor már csak a férfi részéről kellene megtudni azt. Ezt pedig csak te tudod megtenni. Tisztázni.

2013. jún. 1. 18:52
 29/34 anonim ***** válasza:

javlista:

viszonyulnod hozzá

az

megvan, stb

2013. jún. 1. 18:53
 30/34 anonim ***** válasza:

22-es vagyok

Én nem ítéllek el, hogy pénzért akartál ismerkedni. Igazából szerintem elég sokan teszik ezt, és attól nem rossz emberek, de a szükség nagy úr. Nekem is megfordult a fejemben ilyesmi, jelentkeztek is volna, el sem hinnétek mennyien, de nem tettem meg...még nem, de ki tudja...

Én csak azt nem értettem, hogy hogy gondoltad, hogy a semmire pénzt kapsz bárkitől is, ilyen nincs, ingyen semmit nem adnak.

2013. jún. 1. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!