Ti mit tennétek ha ilyen kapcsolatban élnétek?
Pénzért ismerkednél férfival, de mit gondoltál, csupán jólelkűségből befizeti a csekkjeidet?? Akkor ilyen pasi nekem is kell:))))
Csak ha van szex, akkor kapsz pénzt, még nem jöttél rá? A semmiért még a legjobb nőnek sem fizetnek!
mit vársz el egy ilyen férfitól, aki "pénzért ismerkednék férfiakkal" hirdetésből ismert meg???
és szerintem neki rólad meg van a véleménye. ne haragudj, de ilyet erkölcsös ember nem tesz, akkor sem, ha nincs pénze.
Minden bántás nélkül, én inkább ezt viszonynak hívnám. Talán, ha te is így neveznéd magadban, neked is könnyebb lenne viszonyulnál hozzá. Igazából ezt te/ti tudjátok, mi ez, és merre halad. Lehet, le kellene ülni egy kellemes vacsora után és megkérdezni tőle, hogyő szeretné -e, hogy ez a ismerettségi kapcsolat tovább fejlődjön. Minden hozadékával, mindkét oldalról.
Mi nem láthatunk ebbe bele, amit eddig elmondtál, több mindent feltételez. De, ha részedről meg van a válasz, akkor már csak a férfi részéről kellene megtudni azt. Ezt pedig csak te tudod megtenni. Tisztázni.
javlista:
viszonyulnod hozzá
az
megvan, stb
22-es vagyok
Én nem ítéllek el, hogy pénzért akartál ismerkedni. Igazából szerintem elég sokan teszik ezt, és attól nem rossz emberek, de a szükség nagy úr. Nekem is megfordult a fejemben ilyesmi, jelentkeztek is volna, el sem hinnétek mennyien, de nem tettem meg...még nem, de ki tudja...
Én csak azt nem értettem, hogy hogy gondoltad, hogy a semmire pénzt kapsz bárkitől is, ilyen nincs, ingyen semmit nem adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!