Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek ha ilyen...

Ti mit tennétek ha ilyen kapcsolatban élnétek?

Figyelt kérdés
Egyedül nevelem 2gyermekem.Pluszban gyógyíthatatlan beteg vagyok, és nagyfiam is beteg.Tudom, nem kellett volna így 2gyereket vállalni, de egyik betegséget sem kalkuláltam bele,plusz gondoltam diplomával el lehet helyezkedni.A hirdetésben az állt kb hogy pénzért simerkednék férfiakkal.(nem teljesen komoly cél vezérelt,soha nem csináltam ilyet, csak olvasgattam a hirdetéseket és kedvet kaptam). Több mint 1éve szingli voltam, előtte egy 2hetes kapcsolatom volt, azelőtt pedig 2éve egyedül voltam.Semmi alkalmi sem volt! Megismerkedtem a mostani párommal, aki a hirdetés által ismert meg.De ahogy találkoztunk, eldöntöttem hogy komolyabbat akarok, nem alkalmi pénzeset.Rajta kívül senkivel nem találkoztam!Alakult a kapcsolat.Én az elején leszögeztem hogy kell a pénz, merta csekkek csak gyűlnek,de szeretnék komolyan tervezni vele. Ő is benne volt.Mivel nagyon messze lakik (korban duplája nekem, ami engem nem zavar), a közelben gndolkozott házat venni, vagy esetleg az enyémhez hozzáépíteni. Többszőr küldött pénzt számlán, amit nagyjából arra költöttem hogy amikor itt volt, legyen inni való, enni való..stb.Bajban voltam a csekkek miatt, szóltam neki, ígérte hogy küld pénzt, ennek 2hónapja, és minden nap megígéri hogy megy és utal.Én meg hiszek neki.Mindig hívtam családi rendezvényekre, szülinapokra, elsőáldozásra.Valamilyen idnokkal soha nem jött.A kisfiamnak januárban ígért szülinapjára egy kisautót, amit azóta sem hozott el.Jó szándékú ember, de annyi ígéretet hallottam tőle... aminek a 90%át nem tartotta be.Sőt a hátam mögött megvett ott a közelében egy házat, tehát ez azt jelenti hogy nem akar velünk közösen tervezni.Az ígért autót,lovat,telefont. Ezek közül én egyiket sem kértem tőle!Ő hozta fel,hogy megveszi, elhozza, semmi nem lett belőle.Nem a pénzről van szó, hanem a sokszor adott, és megszegett szaváról!Fél év alatt eddig kb 6x találkoztunk, én sajnos nem nagyon tudok utazni, de őt mindig szívesen látom, persze ha akar jönni... Sex nem volt még közöttünk, amit én csakis azzal magyarázok hogy nem bízom meg benne.Mivel rég volt már komoly kapcsolatom, és nem hiába vagyok itt 2gyerekkel,és nem érzem biztonságosnak ezt a kapcsolatot, ezért nem léptem még ilyen irányban. Vélemény az egészről?Köszönöm a válaszokat.

2013. máj. 31. 18:34
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nincs is pénze, csak adja a jómódút, mert tetszel neki.
2013. máj. 31. 19:29
 12/34 A kérdező kommentje:
Utolsó: igen, ez nekem is eszembe jutott. De ezzel nem lett volna gond,ha az elején megmondja hogy ez van!És nem hiteget!Ha nekem nincs pénzem akkor nem ígérek minden szépet!(hangsúlyozom, amiket ígért, semmit nem kértem én!).Erről a bizalomról beszélek én!Az anyukája már régóta meg akar ismerni!Ígérte hogy elvisz hozzá, mert nagyon beteg, szeretne még látni.Nagyon szívesen is mennék, de nem visz el!Felhozza mindig hogy majd ekkor meg akkor, de az a nap nem jön el!Egyébként múltkor épp azt mesélte hogy mondta az anyjának hogy még nem feküdtem le vele. Az anyja meg helyeselte az én hozzáállásom...
2013. máj. 31. 19:34
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Manapság azért sem tenném tűzbe a kezem, hogy anyukája van, és nem felesége. Lehet, hogy azért etet azzal, hogy senkije nincsen, nehogy kiderüljön, hogy odahaza várja az asszony meg a három gyerek.
2013. máj. 31. 19:38
 14/34 anonim ***** válasza:
Én értem ezt az egészet. Még annyit árulj el, hány éves vagy, azt tudjuk, a pasi kétszer annyi. Mert, ha 70 körüli, akkor nyilván nem a szex az összekovácsoló erő, ugyanakkor meglehet, nem érezte tőled a gyengédséget semmilyen formában. Csak a bólogatást a monológuk után, aztán pedig az orra alá tolt sárga csekkeket.
2013. máj. 31. 19:45
 15/34 A kérdező kommentje:
27éves vagyok. És sexuálisan nem közeledtem hozzá!De ha itt volt, odamentem hozzá, átöleltem, megsimogattam.Tehát a törődést érezhette!
2013. máj. 31. 19:50
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj csak, nem lehet, hogy bár nem árultál zsákbacicát, de azért kicsit ajtóstól rontottál a házba. És megijedt, átlátta, hogy érzelmileg nagyon egyoldalú lenne számára ez a kapcsolat. Kicsit talán olyan, mint egy csonka család komplett örökbefogadása, és neki nem erre lenne szüksége. Egyébként gyógyulást, boldogságot kívánok. Talán segíthet, ha megírod, milyen irányú a diplomád, hátha olvassa lehetséges munkaadó. Nagy ölelés.
2013. máj. 31. 19:53
 17/34 anonim ***** válasza:
Még az jutott az eszembe, hogy ha a nevét tudod- nyilván-, akkor egyszerűen utána tudsz nézni, akár a neten is, ki ő, mi ő. Ha kétségeid vannak anyagi jólétével kapcsolatban.
2013. máj. 31. 20:04
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem úgy tűnik a sztoribol, mintha azt érezné hogy rá akarod magatokat tukmálni (lehet benne valami!), és ő ezt (jogosan) nem akarja!
2013. máj. 31. 20:09
 19/34 A kérdező kommentje:

Vadgazda diplomám van, munka lenne, de a betegségem miatt nem tudok dolgozni.És valószínű nem is fogok tudni!Most is épp kézműtét előtt állok, valamennyit sorvadt a kezem.

Dehogy akarom rátukmálni magunkat!Épp ez az.Akárhányszor volt egy kisebb összezördülés, én mondtam neki hogy akkor váljunk el békében, nem kell a vagdalózás egymás fejéhez!Mindig ő keresett meg!Én mondtam hogy nekem a gyerekeim az elsők!Ő ezt elfogadta. Múltkor azon áradozott hogy a kisfiam megfogta a kezét és úgy sétáltunk.De mellette olyan lépéseket tesz ami arra következtet hogy hátrafelé halad, nem felénk.

2013. máj. 31. 20:27
 20/34 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy akkor ezeket a kérdéseket szemtől szembe neki kellene szegezned. Váljon el a sz.ar a májtól, ahogy mondani szokás. Ne köntörfalazzon, és te se számíts rá, ha ő más vizekre evezne.
2013. máj. 31. 20:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!