Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek ha ilyen...

Ti mit tennétek ha ilyen kapcsolatban élnétek?

Figyelt kérdés
Egyedül nevelem 2gyermekem.Pluszban gyógyíthatatlan beteg vagyok, és nagyfiam is beteg.Tudom, nem kellett volna így 2gyereket vállalni, de egyik betegséget sem kalkuláltam bele,plusz gondoltam diplomával el lehet helyezkedni.A hirdetésben az állt kb hogy pénzért simerkednék férfiakkal.(nem teljesen komoly cél vezérelt,soha nem csináltam ilyet, csak olvasgattam a hirdetéseket és kedvet kaptam). Több mint 1éve szingli voltam, előtte egy 2hetes kapcsolatom volt, azelőtt pedig 2éve egyedül voltam.Semmi alkalmi sem volt! Megismerkedtem a mostani párommal, aki a hirdetés által ismert meg.De ahogy találkoztunk, eldöntöttem hogy komolyabbat akarok, nem alkalmi pénzeset.Rajta kívül senkivel nem találkoztam!Alakult a kapcsolat.Én az elején leszögeztem hogy kell a pénz, merta csekkek csak gyűlnek,de szeretnék komolyan tervezni vele. Ő is benne volt.Mivel nagyon messze lakik (korban duplája nekem, ami engem nem zavar), a közelben gndolkozott házat venni, vagy esetleg az enyémhez hozzáépíteni. Többszőr küldött pénzt számlán, amit nagyjából arra költöttem hogy amikor itt volt, legyen inni való, enni való..stb.Bajban voltam a csekkek miatt, szóltam neki, ígérte hogy küld pénzt, ennek 2hónapja, és minden nap megígéri hogy megy és utal.Én meg hiszek neki.Mindig hívtam családi rendezvényekre, szülinapokra, elsőáldozásra.Valamilyen idnokkal soha nem jött.A kisfiamnak januárban ígért szülinapjára egy kisautót, amit azóta sem hozott el.Jó szándékú ember, de annyi ígéretet hallottam tőle... aminek a 90%át nem tartotta be.Sőt a hátam mögött megvett ott a közelében egy házat, tehát ez azt jelenti hogy nem akar velünk közösen tervezni.Az ígért autót,lovat,telefont. Ezek közül én egyiket sem kértem tőle!Ő hozta fel,hogy megveszi, elhozza, semmi nem lett belőle.Nem a pénzről van szó, hanem a sokszor adott, és megszegett szaváról!Fél év alatt eddig kb 6x találkoztunk, én sajnos nem nagyon tudok utazni, de őt mindig szívesen látom, persze ha akar jönni... Sex nem volt még közöttünk, amit én csakis azzal magyarázok hogy nem bízom meg benne.Mivel rég volt már komoly kapcsolatom, és nem hiába vagyok itt 2gyerekkel,és nem érzem biztonságosnak ezt a kapcsolatot, ezért nem léptem még ilyen irányban. Vélemény az egészről?Köszönöm a válaszokat.

2013. máj. 31. 18:34
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell komolyan venni az ígéreteket, a mai világban ha azt mondják nyertél a lottón azt se hidd el, míg nincs a kezedbe a pénz

Magadnak csináltál bosszúságot hogy elhitted és vártad azt amit ígért, ez nem szép dolog

2013. máj. 31. 18:43
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
Mégis mit vársz egy olyan férfitől, akinek csak a fizetendő csekkjeidet dobálod oda, de még lefeküdni sem vagy hajlandó vele? Kissé elszálltak az igényeid, nem gondolod? Sajnálom, hogy egyedül nem megy, de ilyen jellegű segítséget az ember legfeljebb a családtagjaitól várhat el, nem idegen férfiaktól az ismerkedési fázisban.
2013. máj. 31. 18:49
 3/34 anonim ***** válasza:
100%

ez nem kapcsolat, és nem is kéne neki elhinni az ígérgetéseit

próbálj normális pasit keresni és ne az legyen az első, hogy közlöd, adjon pénzt a csekkekre

ha meg mégis ez a terv, akkor tűrni kell a megaláztatást

de a gyerekek megsínylik az állandó ígérgetést, miattuk le kéne építeni ezt a fazont

2013. máj. 31. 18:56
 4/34 A kérdező kommentje:
Én nem árultam zsákbamacskát. Tudta hogy szarul állok anyagilag, és hogy pénzre van szükségem!A sexről meg annyit hogy most mennyivel lenne nekem jobb ha lefeküdtünk volna, és magamra hagy?Nem érzem magam biztonságban, és félek hogy annyi lenne az egész.ha nem komoly kapcsolatot keresnék akkor már bele mentem volna.
2013. máj. 31. 18:56
 5/34 anonim ***** válasza:
100%

"A hirdetésben az állt kb hogy pénzért ismerkednék férfiakkal."

Már nem azért, de mégis mit gondolsz milyen férfiak jelentkeznek egy ilyen hirdetésre? Elárulom, hogy olyanok, akik pénzt adnak a szexért. Vagy te mégis mit gondoltál, hogy miért fizetnének neked? Mindennek ára van, ha szolgáltatást nyújtasz, akkor fizetnek. Nem is értem, ki az a balfék, aki akárcsak 1 csekket is kifizetett? Vagy mit tettél érte?

2013. máj. 31. 19:04
 6/34 anonim ***** válasza:
100%

Ő nem fizet, te nem feküdtél le vele - kvittek vagytok.

Nem is értem, mit vártál.....

2013. máj. 31. 19:05
 7/34 anonim ***** válasza:
89%
Itt valami kimaradt. Min alapult ez a kapcsolat? Ő adta volna a zsét. Te mit? érzelmeket?
2013. máj. 31. 19:06
 8/34 A kérdező kommentje:
Ő egy teljesen egyedül lévő ember a világban.Jóformán senkije nincs.Ahogy megismertem, közösen arra jutottunk hogy többet szeretnénk egymástól mint ami a hirdetésben volt.Én sem gondoltam komolyan azt a hirdetést, és ő sem azt hogy olyan nőt keres.Szóval kvittek vagyunk ezen a téren is.Én teljesen mellette állok.Telefonon sokat beszélünk, én csak hallgatok, ő pedig mondja.Úgymond lelki támasza vagyok, egyenlőre, más nem nagyon tudok lenni ha nem jön.Közösen terveztem vele, mert nem szerettem volna ha csak a sexről és a pénzről szólt volna ez az egész!Ő is azt mondta ezt szeretné, mert kell neki valaki aki mellette áll.Viszont eddig nem mutatta hogy komolyan gondolná ezt az egészet!Nekem egy társ kell, nem alkalmi dolgok.Hiba volt a hirdetés, de megtörtént, feladtam, ezen nincs mit szépíteni.De akkor sem értem ezt az egészet.Nekem támasz kell, és neki is.Mégsem úgy tesz.Szinte minden épp az ellenkezője annak hogy tovább lépjen ez a kapcsolat.
2013. máj. 31. 19:20
 9/34 anonim ***** válasza:
100%
Látszik, hogy nagyon nem érted a férfiak gondolkodását. Egy férfi attól érzi úgy, hogy hosszú távra tervezel vele, hogy odaadod magad neki. Mint ahogyan meg is írtad, hogy ehhez nálad még hiányzik a bizalom. Ha ezt a bizalmat nem adod meg neki, ugyanakkor meg állandóan a számlákkal, meg a gyerek játékával cseszteted, joggal érzi úgy, hogy csak kihasználod, nem csodálom, ha szép lassan leépíti a kapcsolatot.
2013. máj. 31. 19:23
 10/34 A kérdező kommentje:
Igen, akinek odaadtam magam, az is ugyanúgy elhagyott. Igazodjak ki rajtuk.Nem csesztetem, épp ez az.Egyszer szóltam hogy baj van, azóta is ígérget!Nem hánytorgatom fel állandóan.Ő ígéri meg mindig adolgokat. Plusz, próbáltam már "véget" vetni az egésznek.Mivel úgy gondoltam hogy ez csak szivatás. Ő eljön hozzánk, jól érzi magát, van kaja, pia, internet, család aki beszélget vele, szeretik, és ő csak ígérget, volt hogy elküldtem. Mondtam hogy nekem erre nincs szüségem.Mindig ő jött vissza!1-2napig meg is vagyunk békülve, de mindent újra kezd. Hogy lépjek én így közelebb hozzá?
2013. máj. 31. 19:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!