Hány tagú a családod és mennyi jut ennivalóra 1 hónapban?
Figyelt kérdés
Hárman vagyunk és ebben a hónapban kb 20000 ft jut élelmiszerre + mosópor szappan stb. Kétségbe vagyok esve. Én kibírom ha nem eszem de a gyereknek nem szabadna megéreznie, hogy nincs. Plusz pénzem abból van, hogy neten adogatok el ezt azt, de most ez is annyira stagnál. Hiába, nincs pénze az embereknek :(((2009. okt. 6. 16:56
21/24 A kérdező kommentje:
Bocs- tudom
2009. okt. 7. 07:21
22/24 anonim válasza:
Az pontozott le,aki beszólt,hogy ,,A helyedben nem sírna a szám,ha internetre futja",én ezt szóvá tettem,és neki nem tetszett,hogy valaki visszaszólt neki.Én csak megvédtem a kérdezőt,és elmondtam,mi hogy szoktuk csinálni.Én nem értem,ezzel mi a baj,de ha már a jóindulatot is lepontozzák,akkor nem is értem,minek van ez az oldal...Annak meg,hogy ott vásárolok,ahol,nyilván anyagi okai vannak,és nem kérek senki sajnálatából,mert igenis az olcsó termék is lehet jó minőségű!
23/24 A kérdező kommentje:
12 :21 nek Tudod az élet még vele is kicseszhet főleg ha ilyen a hozzáállása. Képzelem az ilyen ember milyen baráti körrel rendelkezik.
2009. okt. 7. 13:41
24/24 anonim válasza:
Szia! Ketten vagyunk anyukámmal. Mivel én élsportoló vagyok, ezért speciális étrendet követek, ami napi 1400-1500 forintból jön ki (ez nagyrészt a csirke-pulykamell ára, fehérjepor, rizs, zöldségek, vitamin, tönkölykenyér, lenolaj, zabpehely, stb).
Édesanyám is egészségesen táplálkozik, de nálam jóval kevesebbet eszik. Mondjuk azt megjegyezném, hogy napi 1 doboz cigarettát elszív. :(
Étkezésre szerintem 85-90 ezer forintot költünk havonta.
Sajnállak titeket, ilyenkor tudom csak igazán megbecsülni azt, hogy az élet ilyen jó anyagi körülményekkel áldott meg minket. Kívánom, hogy mielőbb másszatok ki a gödörből! Kitartás Neked és a Családodnak! Az élet vissza fogja adni Nektek ezeket a szűkös időket. :)
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!