Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány tagú a családod és...

Hány tagú a családod és mennyi jut ennivalóra 1 hónapban?

Figyelt kérdés
Hárman vagyunk és ebben a hónapban kb 20000 ft jut élelmiszerre + mosópor szappan stb. Kétségbe vagyok esve. Én kibírom ha nem eszem de a gyereknek nem szabadna megéreznie, hogy nincs. Plusz pénzem abból van, hogy neten adogatok el ezt azt, de most ez is annyira stagnál. Hiába, nincs pénze az embereknek :(((
2009. okt. 6. 16:56
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Bocs- tudom
2009. okt. 7. 07:21
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Az pontozott le,aki beszólt,hogy ,,A helyedben nem sírna a szám,ha internetre futja",én ezt szóvá tettem,és neki nem tetszett,hogy valaki visszaszólt neki.Én csak megvédtem a kérdezőt,és elmondtam,mi hogy szoktuk csinálni.Én nem értem,ezzel mi a baj,de ha már a jóindulatot is lepontozzák,akkor nem is értem,minek van ez az oldal...Annak meg,hogy ott vásárolok,ahol,nyilván anyagi okai vannak,és nem kérek senki sajnálatából,mert igenis az olcsó termék is lehet jó minőségű!
2009. okt. 7. 12:21
 23/24 A kérdező kommentje:
12 :21 nek Tudod az élet még vele is kicseszhet főleg ha ilyen a hozzáállása. Képzelem az ilyen ember milyen baráti körrel rendelkezik.
2009. okt. 7. 13:41
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Ketten vagyunk anyukámmal. Mivel én élsportoló vagyok, ezért speciális étrendet követek, ami napi 1400-1500 forintból jön ki (ez nagyrészt a csirke-pulykamell ára, fehérjepor, rizs, zöldségek, vitamin, tönkölykenyér, lenolaj, zabpehely, stb).

Édesanyám is egészségesen táplálkozik, de nálam jóval kevesebbet eszik. Mondjuk azt megjegyezném, hogy napi 1 doboz cigarettát elszív. :(

Étkezésre szerintem 85-90 ezer forintot költünk havonta.

Sajnállak titeket, ilyenkor tudom csak igazán megbecsülni azt, hogy az élet ilyen jó anyagi körülményekkel áldott meg minket. Kívánom, hogy mielőbb másszatok ki a gödörből! Kitartás Neked és a Családodnak! Az élet vissza fogja adni Nektek ezeket a szűkös időket. :)

19F

2009. okt. 7. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!