Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért az ilyen családok...

Miért az ilyen családok sírnak hogy nincs pénz? Sokba kerül a gyerek?

Figyelt kérdés

Egyáltalán mennyi lehet szerintetek a bevételük?

Szülők elváltak. Anyukának saját fodrászata van, sokan járnak hozzá, talán a legjobban ez megy a városunkban. A párja bíróságon van, egyszer bíró lesz, most talán fogalmazó. Az apa és a barátnője mindketten területi képviselők. Ő sem hanyagolja el a gyereket, közös a felügyelet, és a pénzügyeket is közösen állják. A mostohák is szeretik a gyereket, nem hinném, hogy a pénz miatt vita van. Mégis arról panaszkodik az anya, hogy mennyibe kerül a gyerek... Talán ha nem 10-20 ezer forintos cipőket, kabátokat, 5-10 ezerforintos nadrágokat vennének egy óvodásnak, vagy amire ránéz nem kapná meg, akkor nem kerülne ennyibe. De szerintem ez is bőven belefér nekik panaszkodás nélkül is. Akkor miért az ilyenek sírnak, ahol 4 jól kereső ember tart el EGY gyereket?

2013. máj. 31. 09:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
62%
Cipőre költöm a legtöbbet (gyerekére) most kezdett el járni egy éves, a szandálja 13 volt a cipője 100. Ezen nem akarok spórolni mert fontos a jó tartás és ezt most kell kialakítani. Inkább van eggyel kevesebb nadrágja vagy bármi, cipőn és élelmiszeren nem spórolok. Igaz nem is sírok. Utálom a sírós embereket.
2013. máj. 31. 13:21
 12/19 A kérdező kommentje:
Azzal nincs gondom, ha valaki megveszi a jó cipőt. Mi sem a kínaiban vesszük, de 7-8 ezerért is van már jó. De felőlem adhat valaki 20at is érte. Azt nem értem miért kell neki egy szezonra több, hogy minden színű legyen.. De vegyenek ha értelmét látják, de akkor ne mondja már hogy milyen sokba kerül a gyerek:)
2013. máj. 31. 13:29
 13/19 anonim ***** válasza:
62%
neked hány cipőd van? Egy gyereknek még több kell, mert minden nap játszik benne, alapból az óvódába kell kinti-benti-torna plusz amiben jár ha süt a nap, amiben jár ha esik az eső, amiben jár, ha sár van.
2013. máj. 31. 13:44
 14/19 A kérdező kommentje:
Az én gyerekeimnek is van benti cipője, óvodai cipője, utcára járós, és itthon is. Utóbbiak természetes időjárásnak megfelelően. Az hogy nekem van több cipőm, mert melózni azért csak nem mehetek minden ruhámban ugyanabban a cipőben az egy dolog. Egyébként turizom őket vadiújak, 2ezerért. De az hogy egy fiú gyereknek legyen 5 csizmája egy télre szerintem túlzás. Ennyire nem kell "csinosan" öltöztetni egy gyereket
2013. máj. 31. 13:47
 15/19 anonim ***** válasza:
89%
Magyar ember szeret panaszkodni még akkor is ha nincs különösebb oka rá.
2013. máj. 31. 13:56
 16/19 anonim válasza:
Ez nem csak a magyarokra igaz...
2013. máj. 31. 15:35
 17/19 anonim ***** válasza:
Ilyenek az emberek... mások pénztárcájába kutatnak állandóan!
2013. máj. 31. 17:42
 18/19 anonim ***** válasza:
Utolsó ha nem siránkozik nincs miért sajnálni.
2013. máj. 31. 17:44
 19/19 anonim ***** válasza:

hoppá! lehet engem is azért nem kedvelnek néhányan, mert nem csapom ki a drámát naponta, h mennyire fos az életem, nincs lóvém, és nem vagyok modellalkat? :)

utálok nyervogni, elrontja a kedvemet és másokét is.

amúgy addig semmi bajom nincs, míg nem az én pénzemet költi bárki is a felesleges rongyrázásra.

ha annyira zavarná a dolog már visszavett volna a tempóból, de ezek szerint még így sincsenek hóvégi gondjaik. akkor meg hadd nyavajogjon. te meg nyugtázd széles mosollyal, és meséld el, h milyen jó kis göncöket fogtál ki a turiban múlt héten.

ne szállj be a siratókórusba, inkább reagálj valami pozitívummal. ha mást nem, legalább mulattató módon bosszantod :)

2013. máj. 31. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!