Miért az ilyen családok sírnak hogy nincs pénz? Sokba kerül a gyerek?
Egyáltalán mennyi lehet szerintetek a bevételük?
Szülők elváltak. Anyukának saját fodrászata van, sokan járnak hozzá, talán a legjobban ez megy a városunkban. A párja bíróságon van, egyszer bíró lesz, most talán fogalmazó. Az apa és a barátnője mindketten területi képviselők. Ő sem hanyagolja el a gyereket, közös a felügyelet, és a pénzügyeket is közösen állják. A mostohák is szeretik a gyereket, nem hinném, hogy a pénz miatt vita van. Mégis arról panaszkodik az anya, hogy mennyibe kerül a gyerek... Talán ha nem 10-20 ezer forintos cipőket, kabátokat, 5-10 ezerforintos nadrágokat vennének egy óvodásnak, vagy amire ránéz nem kapná meg, akkor nem kerülne ennyibe. De szerintem ez is bőven belefér nekik panaszkodás nélkül is. Akkor miért az ilyenek sírnak, ahol 4 jól kereső ember tart el EGY gyereket?
hoppá! lehet engem is azért nem kedvelnek néhányan, mert nem csapom ki a drámát naponta, h mennyire fos az életem, nincs lóvém, és nem vagyok modellalkat? :)
utálok nyervogni, elrontja a kedvemet és másokét is.
amúgy addig semmi bajom nincs, míg nem az én pénzemet költi bárki is a felesleges rongyrázásra.
ha annyira zavarná a dolog már visszavett volna a tempóból, de ezek szerint még így sincsenek hóvégi gondjaik. akkor meg hadd nyavajogjon. te meg nyugtázd széles mosollyal, és meséld el, h milyen jó kis göncöket fogtál ki a turiban múlt héten.
ne szállj be a siratókórusba, inkább reagálj valami pozitívummal. ha mást nem, legalább mulattató módon bosszantod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!