Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Így felnőttkorban ti is néha...

Így felnőttkorban ti is néha szégyenlitek az anyatok nyilvanos helyen? Mármint ha nejlonszatyorral jar meg rákérdez az étteremben melyik a legolcsóbb sör azt kéri meg ilyenek?

Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 21:09
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
64%
az előző válaszom megbukott a trágárságszűrőn :S
2013. máj. 30. 21:32
 12/42 anonim ***** válasza:
83%
Neki kellene szégyellnie téged!
2013. máj. 30. 21:33
 13/42 anonim ***** válasza:
49%

azért lehet, hogy félre értettétek a kérdezőt

mi van, ha a kérdező elviszi az anyukáját étterembe, próbál neki mindent megadni, az anyja viszont nem fogadja el, és úgy tesz, mint ha a fia nem adná meg neki a jobb sört

és ezt érzi cikinek a kérdező, hogy mások azt láthatják, hogy sajnálja az anyukájától a jobb dolgokat

2013. máj. 30. 21:37
 14/42 anonim ***** válasza:
89%
Nem, soha nem szégyenlem az édesanyámat! Nem is tudok elképzelni, olyan szituációt, hogy szégyellném! (A kérdező meg írja ki a kérdését normálisan, hogy ne kelljen találgatnunk!)
2013. máj. 30. 21:42
 15/42 anonim ***** válasza:
97%
Ne haragudj hogy ezt mondom, de ez legyen a legnagyobb bajod vele..
2013. máj. 30. 21:43
 16/42 A kérdező kommentje:
Én viszem el étterembe igen, és picit ciki mikor ezt mondja egy elegáns étteremben hogy melyik a legolcsóbb sör azt kérem. Vettem neki táskákat is de ő elteszi a szekrénybe hogy majd alkalomra nehogy elkopjon.. Egyébként a legcikibb ma volt mikor elvittem a trófeába és ott csomagolt a kutyának , persze csak a csontokat de aki ezt látja hogy csomagol valaki biztosan azt hiszi hazaviszi a kajat. Néztek a szomszéd asztaloktól és a pincér is nézett. Mondom neki ezt nem szokás itt, erre még mondja is mikor a pincér odaér hogy elviszem a kutyának . Ám a pincér is csak nézett.ha láttátok volna hogy... És szégyeltem igen ettől még nagyon szeretem tisztelem de ezzel égetett engem. És a végén még egy banánt is eltett merthogy azt már nem bírta megenni. Svédasztalos étteremben...ezt senki nem tartaná cikinek? Mit mondjak neki ha ő nem látja be ez mennyire ciki?
2013. máj. 30. 21:44
 17/42 anonim ***** válasza:
87%
Próbáld őt megérteni. Mindent érted tett, a spórolást is azért teszi.
2013. máj. 30. 21:47
 18/42 anonim ***** válasza:
90%

Soha eletemben nem szegyelltem az anyukam, most meg mar tul a 18on sajat magam kene szegyelnem, hogy egyaltalan ez megfordul a fejemben:) Pincerkent en speciel orulnek ha valaki a kutyajanak csomagoltatna, mert legalabb eteti.

Mondjuk valahogy en soha nem voltam ilyen hulyegyerek, meg apamat se szegyelltem soha hulla reszegen sem, mert az az apam, engem ez nem minosit. Kellemetlen lesz ha a kislanyod/fiad majd etterembe sem visz majd, mondvan kinos szamara, hogy ennyire foglalkozol teljesen idegen emberek velemenyevel.

2013. máj. 30. 21:48
 19/42 anonim ***** válasza:
92%

Én is imádom anyámat ,de tényleg elég sokszor képes kellemetlen helyzetbe hozni. Ezzel nincs is baj ,hogy örülj neki mert nagyon szeretem, tudom milyen ,ha nincs apa így nem akarom tudni milyen 2 szülő nélkül.

Pusztán vannak olyan dolgai amiket belém nevelt és mégsem tartja magát a saját szabályaihoz és én pedig tartom magam hozzá.

Én nem dohányzok, ő igen és képes majdnem bárhol rágyújtani. Engem ez nagyon zavar. Van még az idegölő és undorító orrszívás. Én simán szipogni sem szipoghattam ő meg mint egy malac szívja....

A bolt közepéből képes kiabálni ,hogy "kisfiam itt vagyok gyerecsak" Neki nem elég ,hogy integet kiabálni is kell.

Tudja ,hogy ő tanította nekem ezeket és amikor mondom neki inkább magára haragszik. Mi már nem igen járunk sehova mert az étteremben is képes illetlenűl viselkedni. Pl ülünk az étteremben elment mosdóba visszafele jövet a desszertes pultnál meglát valamit és 3 asztallal arrébb odaszól ,hogy nézd ez ingyen van kérsz te is? Hogyha ő fizetne még meg is érteném ,de én hívtam meg....

Szóval imádom az anyukámat ,de vannak dolgai amiket nem bírok elviselni mert ellenkezik a szabályokkal amiket belém nevelt.

Szóval a válasz nem szégyenlem ,de nem mindig viselem szó nélkül..:) 5 percel az eset után már könnyesre nevetjük magunkat.

2013. máj. 30. 22:03
 20/42 anonim ***** válasza:
77%

mondjuk, azt én is furcsállom, hogy mi a baj a nejlonszatyorral. de az olcsó sört se igazán értem.

de amúgy az enyém is szokott olyanokat csinálni, amivel eléggé éget, pl. itt volt nálam (külföldön), mentünk valahova, vártuk a buszt, a bejövőről meg leszállt a főnököm, aki épp ment dolgozni.mondom anyukámnak, hogy ott a főnököm, erre elkezdi a nyakát nyújtogatva követni, hogy meglássa, hogy is néz ki a főnöknőm...amikor meg megyek haza, jövök ki a reptérről, ő már messziről odakiabál, és integet, hogy itt vagyok, mikor még ki sem értem.

2013. máj. 30. 22:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!