A comb ki tud ficamodni felnőttkorban?
Sziasztok! Tegnap délután enyhe nyilaló fájdalomra lettem figyelmes a combomban, a csipőmnél, amikor kifelé hajlitom a lábamat. Kicsit sántikálva feküdtem le, de most felébredtem és a fájdalom nagyon megerősödött, próbáltam magamnak "visszarántani" mert olyan érzés, mintha valami nem lenne a helyén. Nincs akkora önuralmam, hogy magamnak hirtelen fájdalmat okozzak, és félek is, hogy valami maradandó kárt okozok (pl leválik a porc vagy ilyesmi). Az interneten utánaolvasva szörnyü dolgokat olvastam, hogy mütét stb, pedig csak olyan érzés, mint mikor kifordul a könyököd. 2 hete kezdtem el sportolni (lassan tekerek szobabiciklin mindig bemelegitek előtte) 92kg 182 cm vagyok, eddig soha nem volt hasonló problémám. Napközben nem éreztem semmilyen "ugrást" odalennt, nem tudom mikor történhetett, ha kiugrott, attól félek, hogy megkophatott.
22 éves férfi vagyok.
Előre is köszönöm a válaszokat, természetesen holnap az első utam a dokihoz vezet! Nem valószinü, hogy tudok igy aludni..
Valószínűleg csak nagyon megerőltetted, esetleg meghúztad valamelyik izmot, izomcsoportot. Lehet gyulladás is. Ficammal nem tudnál járni, meg akkor ott roncsolódna csomó minden.
Azért menj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!