Miért programozik másokkal és mellettem miért csak aludni tud?
Párom fizikai munkát végez, ezért meg is értem, hogy fáradt esténként, nem akar elmenni hétközben szórakozni, étterembe, moziba, viszont egy ideje nagyon zavar, hogy engem mindig leráz ezzel, hogy fáradt, közben viszont ha a haverjai hívják valahova, akár hétközben is, általában, az esetek 80%-ban szó nélkül megy, találkozik velük, segít nekik, vagy iszogatnak, meccset néznek...
Szerintetek akkor velem miért nem akar csinálni valamit?
Miért csak egy otthoni vacsi, filmnézés és alvás a program??
Próbálom neki elmagyarázni, hogy nagyon rosszul érzem magam emiatt, szeretnék vele eljárni, kimozdulni...általában, ha barátnőkkel is talizunk, egyedül megyek...
Szerintetek hol a hiba??
unalmas vagy, a haverok érdekesebbek
amúgy, volt élettársam volt így, sose mentünk együtt bulizni, kijelentette, hogy ő csak egyedül (haverokkal) bulizik. Volt, hogy ugyanoda mentünk, de külön voltunk. 2 évig éltünk együtt. Aztán szakítottam vele, mert egyéb gondjaink is voltak, és láááám az új barátnőjével mindenhova kérdés nélkül együtt ment. Vond le a következtetést! Ha szeretsz valakit, akkor büszkén viszed magaddal társaságba, vele akarsz lenni, amikor lazítasz, stb. Néha külön az okés, de állandóan? Gondold át!
Te úgyis kéznél vagy, ezért nem kell megerőltetnie magát és programokra menni, ha veled akar lenni. A haverok nincsenek ott mindig, ahhoz hogy velük találkozzon, muszáj kimozdulni.
Sajnos ez tipikus probléma együtt élő pároknál.
A megoldás az, hogy csinálj közös programot a haverjaival, a tesójával vagy bárki mással, aki miatt muszáj felemelnie a popóját és kilépni a házból. És tedd rendszeressé, mittudomén minden héten legyen legalább egy program. Idővel hozzászokik és akkor ő is igényelni fogja. És idővel már kettesben is akarni fog elmászkálni veled.
megcsalni nem csal meg, tuti....meg nem is szégyell.
hétvégén azért szoktunk programozni, az ő haverjaival is.
de én a hétköznapokat nem bírom, hogyha én mennék vhova, akkor fáradt, de ha más hívja, akkor nem....tényleg ez lehet, hogy én úgyis ott vagyok, nem kell megerőltetnie magát és ezért jobban elengedi magát.
Én is arra gondoltam, hogy bevezetem, hogy heti 1x mindenképpen elmegyünk együtt vhova hétköznap is. hogy rájöjjön, h az is jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!