Olyan létezik, hogy előre megmondható valakiről, hogy papucsférj lesz?
Nehezen ismerkedem, mivel nem vagyok az a rámenős típus. Két éve részt vettem egy tanfolyamon, ahol (mivel egy éves volt) elég jól összekovácsolódott a társaság. Az egyikük megkérdezte "költőien", hogy nekem vajon milyen nő lesz az, akivel majd összejövök. Erre a társaság egyik tagja (középkorú nő) azt mondta, hogy "egy kapitány."
Visszakérdeztem, hogy az meg micsoda? Azt mondta, hogy olyan, aki irányít engem.
Ez eléggé ledöbbentett, mert ugyan nem vagyok egy "mindenkit ledumálok" típus, de azért annyira nullának sem érzem magam, hogy ez legyen belőlem.
Valóban ennyire másnak tűnik az ember kívülről, mint amilyennek önmagát érzi?
Igen, 67 %, persze, hogy értem, miről beszélsz! :)
Az emberek legjava hülye sztereotípiákban gondolkodik, ilyen pl. ez a lakáskérdés is.
Jajj,most azért,mert valaki halkszavú,nem veszekszik és nem hajkurássza folyamatosan a lányokat,abból nem lesz automatikusan papucsférj:) Ha viszont saját/alapvető dolgaira nekem kell felhívnom a figyelmét,segítenem,esetleg helyette kell elvégeznem,szabályoznom(számlabefizetés,munkahelyi dolgok,kötelességek) hát kicsapja nálam a biztosítékot. Papucs még továbbá az is,akinek nincs semmi véleménye,mindenre az a válasza,hogy "mindegy", "nekem jó,ha neked is" és szinonimái.
Ilyen vagy? Mert,ha igen,akkor én papucsnak hívnálak. De ha tényleg csak azért szóltak le,mert visszahúzódó vagy,akkor nem kell elbizonytalanodnod. Végülis azt mondtad,hogy csak felszínesen ismernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!