Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan létezik, hogy előre...

Olyan létezik, hogy előre megmondható valakiről, hogy papucsférj lesz?

Figyelt kérdés

Nehezen ismerkedem, mivel nem vagyok az a rámenős típus. Két éve részt vettem egy tanfolyamon, ahol (mivel egy éves volt) elég jól összekovácsolódott a társaság. Az egyikük megkérdezte "költőien", hogy nekem vajon milyen nő lesz az, akivel majd összejövök. Erre a társaság egyik tagja (középkorú nő) azt mondta, hogy "egy kapitány."

Visszakérdeztem, hogy az meg micsoda? Azt mondta, hogy olyan, aki irányít engem.

Ez eléggé ledöbbentett, mert ugyan nem vagyok egy "mindenkit ledumálok" típus, de azért annyira nullának sem érzem magam, hogy ez legyen belőlem.

Valóban ennyire másnak tűnik az ember kívülről, mint amilyennek önmagát érzi?

2013. máj. 29. 10:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Ez általánosítás. Ismerek én csendes gyilkosokat :)

Nem szól, hallgat, csinálja, egyszer emeli fel a hangját, de akkor mindenki összehúzza magát.

2013. máj. 29. 10:50
 12/23 anonim ***** válasza:
3as vagyok. Olyan nálunk is volt, amit a 9es ír, hogy megkérdezte, hogy mehet-e haverjával sörözni, nem e zavar.. Nem is jártunk. Nem volt semmi program betervezve:) Férjemtől 10 év után nem várom el hogy engedélyt kérjen. Persze szóljon, ha tervünk van akkor ne nagyon borítsa fel, csak ha nagyon fontos. De egyébként nem az anyja vagyok, ő meg nem 10 éves. De amúgy nagyon sok nő van akinek ez kell.
2013. máj. 29. 10:53
 13/23 A kérdező kommentje:

10.44, köszi! Ezt jól esett olvasni.

Persze, hogy nem bántjuk a másikat, az már erős kudarc, ha megtörténik! Úgy gondolom, hogy azok ütnek, akik szavakkal már nem tudnak érvelni.

2013. máj. 29. 10:55
 14/23 A kérdező kommentje:

"De amúgy nagyon sok nő van akinek ez kell."

Ezt pontosan mire értetted, hogy szóljon, ha elmegy valamerre?

2013. máj. 29. 10:56
 15/23 A kérdező kommentje:
10.46, ez azért már nagyon durva!
2013. máj. 29. 10:59
 16/23 A kérdező kommentje:
Az az érdekes egyébként, hogy nem egy olyan esetről hallottam már, hogy a korábban nagyon karakán, öntudatos illetőből lett "bólogató jános/jánosné".
2013. máj. 29. 11:01
 17/23 anonim ***** válasza:

Nem. Az természetes, ha szól. Szóljon is:) De nem engedély formájában. "Mehetek-e?" Szerintem ez olyan visszatetsző. Én sem kérdeznék tőle ilyet soha.

Viszont vannak nők, akiknek ez kell, hogy maguk mellé láncolják napi24ben, nehogy már egy héten focizzon/sörözzön a barátaival. Sok ilyen példát látunk a környezetünkben.

De most lehet kicsit elkanyarodtam a témától:)

2013. máj. 29. 11:01
 18/23 anonim ***** válasza:
Az egyébként nem gond, ha néha bólogat a férj, vagy a nő. Csak ne legyen egyik sem túlsúlyban. Szerintem ezen van a hangsúly. Egyébként jól tud az esni mikor rám hagy valami döntést 100%ban, és megbízik bennem, de közben az is jó, hogy ha tanácstalan vagyok, azt mondja ez lesz, ne aggódj, jó lesz. Nekem ez az utóbbi nagyon hiányozna. Kell, hogy megmaradjon egy pasi 10-20 év múlva is valaki olyannak a nő szemében akire bátran lehet számítani, bármikor, bármiben.
2013. máj. 29. 11:04
 19/23 anonim ***** válasza:

Igen, azért írtam azt, amit, mert hiába 1 év, azért nem biztos, hogy jól beléd látnak. Inkább azt a feledet ismerik meg, amit ilyen társaságban mutatsz. Az otthonit nem. Szóval te tudod, hogy mennyire ismer téged a középkorú nő.

Engem pl baráti társaságban (inkább csak haveri) jellemzően gyereknek és gyerekesnek tartanak azért, mert 30 is elmúltam már, de még a szüleimnél lakom. Ez pedig a legtöbbek fejében azt jelenti, hogy kiszolgálnak és semmit sem tudok megcsinálni magam. Valójában pedig nem így van, mert mindent megtudok csinálni magamnak és nemcsak magamnak. Kislány korom óta sütök, főzök, a takarítás alap, és olyan "férfimunkákat" is megcsinálok, amihez egy átlagpasi hozzá se tud szólni.

Őszintén szólva nem nagyon érdekel az, hogy mit gondolnak rólam. Azért lakom otthon, hogy tudjak saját otthonra gyűjteni. De ezt nem értik azok, akiknek ölükbe hullott egy örökölt lakás, vagy inkább albérletre szórják el a pénzt, és nem gondolnak a jövőre. (Szerintem ez utóbbi a gyerekes. De ezen nem vitatkozom az alig barátokkal, ilyen szintig nem kell, hogy megismerjük egymást. Ezért nem is foglalkozom a véleményükkel.)

Érted mit beszélek? :)

2013. máj. 29. 11:09
 20/23 A kérdező kommentje:

"Viszont vannak nők, akiknek ez kell, hogy maguk mellé láncolják napi24ben"

Az első kapcsolatom pont emiatt ment tönkre. Szinte már megfojtott a végére.

2013. máj. 29. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!