Hogy mondjam meg a keresztanyámnak, hogy nincs annyi időm rá amennyit elvár?
Figyelt kérdés
Naponta írok a keresztanyámnak egy hosszú emailt ami általában nem szól semmiről (csak arról,hogy hogy vagyok, írunk-e valamiből dogát stb.) . Még aznap válaszol rá egy olyan emailel ami szintén nem szól semmiről. Ez így megy már 3 éve.
Mindig azt mondja,hogy mennyire szeret velem emailezni.
Régebben én is szerettem neki írni, de mostmár meguntam.
Azt nem mondhatom kifogásnak,hogy nincs időm írni neki,mert arról tudja,hogy nem igaz. Azzal pedig nem akarom őt megbántani,hogy nincs kedvem írni neki.
Mit tegyek? Segítség!:(
2009. okt. 5. 16:45
1/3 anonim válasza:
hát sztem ha ez neki boldogságot jelenti h irsz neki irj csak ne naponta és ne hosszú emailt.
2/3 anonim válasza:
Magyarul!!
Napi szinten hosszút írni keresztanyáknak nem normális elvárás.
3/3 anonim válasza:
csinálj blogot. mond meg kerianyudnak, oda teszel fel mindent. és akkor írsz ha akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!