Anyósom hátam mögött azt mondta a fiának, hogy minek nekem palacsinta sütő amennyit én palacsintát sütök? Most erre mit szóljak?
Van ez a tescós pont. vettünk egy tetős tefalt, de most megint kigyűlt a pont, és venni akarok palacsintasütőt!Erre anyósom mikor én nem voltam ott és a fia elment hozá,akkor pont a pontjait nézte mikor a fia mondta hogy mi most palacsinta sütőt akarunk venni.Ő meg erre, minek neki palacsinta sütő amennyit ő palacsintát süt megtudja csinálni a tetősben is.
Na mikor a férjem elmondta.De honnan tudja egyáltalán hogy én mennyit sütök palacsintát???Mert havi 1 szer megyünk el,általában 2-en és nem kérdezi mit főztem ,pedig gondolja hogy főzök mert itthon vagyok gyeden.
Persze neki van külön palacsinta sütője.Mert ő annyit süt palacsintát.Na mások azt mondják ne hagyjam magam piszkáljam én is.De akkor mikor lesz ennek vége ha én is piszkálom??????Nem sűrűn megyünk hozzá, és úgy gondolom a férjem miatt ezt le kell nyeljem.Amúgy nem vagyunk túlzottan jóba, mikor először adott egy "házat"Persze amit csak szóban,mert sokat vitáztunk, és odahordta a cuccait mosni.Na mindegy azóta házat vettünk magunk mert kiderült semmi nincs ingyen.....Nem is nagyon megyünk mert a fia sem ragaszkodik hozzá ugyan is 12 éves volt a férjem mikor ő elköltözött egy férfival.
:)
köszönöm:) tényleg jó ötlet:)
Szia!
Én biztos, hogy nem hagynám szó nélkül. Na nem direkt keresném a konfliktust, hanem ha legközelebb mennék, akkor biztos újságolnám neki, hogy megyünk palacsintasütőt venni, hogy végre tudjak sütni palacsintát a fiacskájának (is), hozzak magának is? És magamban jót röhögnék. Többet nem ér az egész, ha ettől boldog, hogy tegye a megjegyzéseket, akkor tegye. Nyilván a férjed is tudja, hányadán álljon a kedves mamával, különben nem mondta volna el. Ne bosszankodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!