Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyósom hátam mögött azt...

Anyósom hátam mögött azt mondta a fiának, hogy minek nekem palacsinta sütő amennyit én palacsintát sütök? Most erre mit szóljak?

Figyelt kérdés

Van ez a tescós pont. vettünk egy tetős tefalt, de most megint kigyűlt a pont, és venni akarok palacsintasütőt!Erre anyósom mikor én nem voltam ott és a fia elment hozá,akkor pont a pontjait nézte mikor a fia mondta hogy mi most palacsinta sütőt akarunk venni.Ő meg erre, minek neki palacsinta sütő amennyit ő palacsintát süt megtudja csinálni a tetősben is.

Na mikor a férjem elmondta.De honnan tudja egyáltalán hogy én mennyit sütök palacsintát???Mert havi 1 szer megyünk el,általában 2-en és nem kérdezi mit főztem ,pedig gondolja hogy főzök mert itthon vagyok gyeden.

Persze neki van külön palacsinta sütője.Mert ő annyit süt palacsintát.Na mások azt mondják ne hagyjam magam piszkáljam én is.De akkor mikor lesz ennek vége ha én is piszkálom??????Nem sűrűn megyünk hozzá, és úgy gondolom a férjem miatt ezt le kell nyeljem.Amúgy nem vagyunk túlzottan jóba, mikor először adott egy "házat"Persze amit csak szóban,mert sokat vitáztunk, és odahordta a cuccait mosni.Na mindegy azóta házat vettünk magunk mert kiderült semmi nincs ingyen.....Nem is nagyon megyünk mert a fia sem ragaszkodik hozzá ugyan is 12 éves volt a férjem mikor ő elköltözött egy férfival.

2009. júl. 31. 12:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok,Epp ezert ne torodj vele! Megeri egy ilyen gonosz no miatt bosszankodni? Nem tudsz ellene semmit tenni, mert ha latja,h bant teged,akkor jobban fogja csinalni, viszont ha nem foglalkozol vele es elengeded a fuled mellett,akkor az zavarni fogja es o fog bosszankodni helyetted. Ha merges vagy ra, pl mig a babad alszik, rakj be egy kellemes zenet es tegyel fel egy pakolast, 10 percet vesz igenybe es sokkal jobban fogod erezni magad!
2009. júl. 31. 13:23
 12/20 anonim ***** válasza:
57%
sok az időd de tényleg !!!! kit érdekel ? megveszed ennyi jó étvágyat :)
2009. júl. 31. 13:35
 13/20 A kérdező kommentje:
:)köszönöm
2009. júl. 31. 13:58
 14/20 anonim ***** válasza:
72%

Elhiszem, hogy zavar, de szerintem is az lenne a legjobb, ha megvennétek és vinnél egy rakás palacsintát neki.Ja, és hozzámondanád neki, "hogy most vettünk egy nagyon jó palacsintasütőt a tesco-s pontokból. Nem gondoltam, hogy ilyen jól beválik. "

Már csak azért sem éri meg idegeskedned, mert a baba érzi rajtad a feszültséget.

Amúgy meg azt dumál, amit akar, az Ő lelkén szárad.

Attól, hogy nekiállsz csak magadnak okozol plusz stresszt és a férjedet is kellemetlen helyzetbe hozod.

Ja, amúgy én is a palacsintasütőr hajtok most :D

2009. júl. 31. 14:18
 15/20 anonim ***** válasza:
39%

Nem azért, de szerintem Csernus Imre köztünk jár...

valaki ma minddenkinek megírja a frankót, hogy sok az ideje.

De komolyan. Legalább a harmadik kérdés, amire ráklikkelek és jól megvan aszondva a kérdezőnek, hogy de sok az ideje.

na mindegy.

Szóval, értem én, nem a palacsintasütő a lényeg, hanem a beszólogatás, piszkálgatás.

Ne vedd fel a labdát. Vagyis vedd fel, de oly módon, hogy mosolyogj a képébe és kész.

Meg fog pukkadni. Azt meg sz.rt le, hogy mit mond, mit csinálsz,mit nem. Te és a férjed tudjátok, mire van időd a gyerkőc mellett, anyós meg le van...

És inkább ide írjál egyet ha ilyen beszólás van, mint a férjeddel összemorranj emiatt.

ha van időd, ha nincs...:-)))))

2009. júl. 31. 14:30
 16/20 anonim ***** válasza:
32%
én sem értelek. Örülök, hogy neked egy palacsintasütő a legnagyobb problémád. Másnak kisebb gondja is nagyobb ennél. Ne foglalkozz az anyósoddal és főleg ne ilyen pitiáner dolgokkal.
2009. júl. 31. 14:38
 17/20 A kérdező kommentje:
:)Utolsó.Én csak kérdeztem ti mit csinálnátok. Ezt hadjam vagy ne? én csak véleményeket kértem nem hogy megmondjátok hogy ne fogalakozak pitiáner dolgokkal,meg hogy sok az időm!Nem is simersz nem tudhatod mennyi időm van van e más problémám amit most el sem mondtam de mindegy .
2009. júl. 31. 14:46
 18/20 anonim ***** válasza:
71%
Nem tudom milyen palancsintasütőt akarsz(én ajándékba kaptam egyet exanyóstól tescost,nagy sz@r volt!)A tefal azok jók.
2009. júl. 31. 16:18
 19/20 anonim ***** válasza:
71%
Még valami én a palacsintasütőben csinálom az almás palacsintát és a császármorzsát is.Úgyhogy ki van használva...
2009. júl. 31. 16:20
 20/20 anonim ***** válasza:
Vigyél neki palacsintá mindig mikor mentek. Egyébként egészegyszerüen nem.bir vagy féltékeny rád. Van olyan nö akit bír az anyósa ?
2020. okt. 17. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!