Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi baja van a keresztanyámnak?

Mi baja van a keresztanyámnak?

Figyelt kérdés

Egyrészt sosem volt az az igazi kereszt szülő. (Anyukám testvére.) Mindig irigykedett ránk. Anyum csak szakmát tanult, ő leérettségizett és mindig utalt rá, hogy ő mennyivel okosabb.

Anyuék annak idején kicsi házat vettek, hogy majd idővel bővítik. Már 2x vett k.anyu új házat, hogy az övé nagyobb legyen, és ezt nyíltan meg is mondja.

Én 11-ben mentem nyelvvizsgázni, ő mindent megtett, hogy a gyerekei hamarabb szerezzenek nyelvvizsgát. Bár nem sikerült...

A családunkban anyai ágon még senki nem volt diplomás, ő gyorsan elvégzett levelezően egy 2 éves valamit, hogy nehogy én legyek az első, és mindig ezzel henceg.

Az ösztöndíjamat összespórolva vettem magamnak egy laptopot, ő is vett a gyerekeinek, hitelre.

Nemrég mentem férjhez, az egyik rokonom nászajándékba azt adta, hogy lakhatunk a házába, amit nem használ. Egy takaros, 60 nm kertes ház, k.anyum ezt is állandóan leszólja, hogy milyen kicsi, ő ilyen törpelakba nem tudna élni.

Nászajándékba semmit nem kaptunk tőle, de ő már közölte, hogy jövőre miből választhatunk a gyerekének ballagási ajándékot.

És mindig megbánt mindenkit, leszól, teszi ezt úgy, hogy tiszta retek a lakása, és igénytelen egy nő. 2-3x is felveszi ugyanazt a bugyit egymás után, ha nincs tiszta ruhája a szennyeskosárból vesz ki.

2011. júl. 4. 08:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne is foglalkozz vele. Az én keresztanyám ott tett keresztbe, ahol csak tudott. Nem tartom vele a kapcsolatot.
2011. júl. 4. 08:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Valószínű, szó szerint veszi a rokoni kapcsolatot: keresztanya-keresztbe tevő anya. Na, de a viccet félre téve, rosszindulatú ember, az biztos és nagyon irigy. ne törődj vele, nem kell vele kapcsolatot tartani.
2011. júl. 4. 08:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne törődj vele.
2011. júl. 4. 08:44
 4/4 anonim ***** válasza:

én is csak azt tudom írni, hogy miért tartjátok a kapcsolatot egyáltalán? értelmetlen ezzel fárasztanotok magatokat. látod, még egy kérdést is kiírtál róla.

felejtsd el őket.

2011. júl. 4. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!