Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki vállalt...

Van itt olyan aki vállalt gyereket a férje kedvéért és megbánta/nem bánta meg?

Figyelt kérdés

Soha nem akartam gyereket, mert hosszabb távon nincs hozzájuk türelmem, tudom, hogy minden nap lenne valami vitaforrás, amit nem tudnék lereagálni normális. Persze nem hinném, hogy verném, de szóban is lehet bántani. Sőt. Ezt tapasztaltam. Nem akarom sem a gyereket, sem magamat kikészíteni.

A férjemnek mondtam már az elején, hogy nem akarok gyereket, ő is elfogadta. Neki van egy gyereke, minden héten idejön hét közepén suli után, itt alszik, kéthetente hétvégén itt van. Nekem ez bőven elég. Örültem, hogy neki van, így nem fosztom meg semmitől. Szeretem a gyereket, szóval nem ő rettent vissza, ilyen vagyok. Férjem csak azt látja, hogy a lányával milyen "jófej" vagyok. Persze mert ő nem az enyém, és nem mindig van velünk. Mostanában gyakran felhozza a témát. Állítólag nem erőlteti, csak annyit mond mindig, hogy szerinte jó anya lennék. De szerintem ez nem olyan dolog amit ki lehetne "próbálni". Viszont szeretem nagyon a férjem.

Tehát ha valakinek minden porcikája tiltakozott a saját gyerek ellen mégis bevállalta mi lett a végeredmény?

2013. máj. 27. 13:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hasonló a történetem mint a tiéd!Elvált voltam egy 6 éves gyerekkel.Megismertem a páromat.Neki nem volt gyereke.Már az elején közöltem nekem nem kell még egy gyerek.Aztán elkezdett puhítani. A lányomat úgy nevelte mint a saját gyerekét.Úgy gondoltam nem foszthatom meg attól, hogy apa legyen.Bevállaltam, csak az Ő kedvéért.Azért mert szerettem.Megszületett a közös gyerekünk.Imádja a fiát.De közben elfelejtkezett rólam és a lányomról.Tönkrement a kapcsolatunk.Külön élünk.Én nevelem egyedül a két gyereket.37 éves vagyok.Csak akkor szülj, ha úgy gondolod, hogy Te is szeretnéd.Más kedvéért ne, hisz bármi történhet.Imádom a fiamat, nem adnám semmiért, de gyereket csak úgy szabad vállalni ha ezt szívből Te is akarod!!!
2013. máj. 28. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!