Aki elhagyta a családját az megbánja/megbánta?
Figyelt kérdés
volt a környezetetekben ilyen példa?2012. okt. 27. 19:19
1/6 anonim válasza:
Nem ismerek olyat, aki megbánta volna.
2/6 anonim válasza:
Férjem 6 hete költözött el, válni akart. 4 napja jött hogy hiányzunk neki, azóta jön minden nap. Egyre gyengédebb, közeledik felém, figyelmes stb. Vissza még nem jött de talán afelé tartunk. Megbánni nem hiszem hogy volt mit, hiszen nem zártuk le végleg, egyikünknek sincs az életében más, nem volt vagyonmegosztás csak néhány ruháját vitte el. Ismerek olyat aki utólag megbánta, mikor már rájött hogy akarná de nincs visszaút. De ha már nincs visszaút, szerintem nem sokáig tart a sajnálkozás a múlt után, mert az ember tovább lép, talál mást, szerelmes lesz és akkor már nem néz hátra. Ez az én tapasztalatom.
3/6 anonim válasza:
apám elhagyta az egész családot(a saját anyját is, mindenkit) már vagy 8 éve. nem tudom, hogy megbánta-e. nem tudom megkérdezni tőle.
4/6 anonim válasza:
igen,a párom ,egy fruska miatt,1 év után rájött,hogy neki már az nem való,amire a kislány vágyik,szakított vele és visszajött.Nagyon röviden vázoltam,de a lényeg ez.Komoly huza-vona volt az elmúlt 2 év mindnyájunknak.
5/6 anonim válasza:
Igen,apám megbánta,elhagyta anyámat,egy másik nőért,el is vette azt a nőt,aztán nem sokkal később jött anyámhoz,ki is békültek egy kis ideig együtt voltak,aztán azt is megbánta vissza ment a másik nőhöz,ezt még egy párszor eljátszotta.
Már nem is tudta mit akar szerintem,meg is bánta,de teljesen már nem tudta visszacsinálni,amit tett.
Már nem él.
6/6 anonim válasza:
Én is megbántam, habár engem részben kidobtak (de visszamehettem volna.)
Nekem úgy tűnik, a legtöbben megbánják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!