Mit szóltok hozzá, hogy Pachmann Péter elhagyta a családját?
Figyelt kérdés
Állítólag Hajdú Petrával a tv2 riporterével randizgat.2010. jan. 16. 23:30
2/10 A kérdező kommentje:
storyonline.hu
2010. jan. 16. 23:39
3/10 anonim válasza:
Ki a f*szt érdekel, úgy őszintén? Nincs jobb dolgod, mint mások életében vájkálni? Ezért áll így az ország...
6/10 anonim válasza:
4 év házasság+1 kisgyerek,és ennyi.Van ilyen,nem kell rögtön ítélkezni..De sztem mindketten okos emberek,megoldják h.ne haraggal váljanak el.Bár az új hölgyike nem olyan szép,mint a régi,de ez nem a mi dolgunk.
8/10 anonim válasza:
Mi közöd van hozzá?
Meg 1: lehet kamu
2: mindegy is mivel nem látsz bele az életébe, nem tudod , ha el is hagyta a családját mért tette ezt
9/10 anonim válasza:
azt sem tudom kik azok tehát magasról sz@rok rá.
10/10 anonim válasza:
A te családodban, ismerőseid közül váltak már el emberek?
és ha igen, akkor nekem van hozzá közöm? Szerintem ez mindenkinek a magánügye! Ők egy kicsit híresebb emberek, ezért foglalkoznak velük az újságírók.
Egyébként undorítónak tartom, hogy ismeretlen emberek magánéletében kutakodjak. Az enyémhez sincs köze senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!