Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én öltem meg a dédimet?...

Én öltem meg a dédimet? Elmondtam hogy meleg vagyok egy hete anyukámnak, és a dédim is hallotta, és tegnap meghalt:S anyukám azt mondja én tehetek róla, mert felizgattam. Ugye nem?

Figyelt kérdés
16f
2013. máj. 26. 16:40
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
88%

29 es!

A gondolatmeneted szép, de nem helytálló. A házasság nem attól válik szentté, mert élet fakadhat belőle. Mert mi van akkor például a 'józsefi' házassággal, (ami egyben, többek között évszázadok óta a homoszexuális nők és férfiak kiskapuja is volt)? (Tiszta házasságot jelent, és Szent Józsefről kapta a nevét, mert hogy a hagyomány szerint ők nem éltek nemi életet Máriával. A szent család szent házasságában.) Másfelől viszont a Te gondolatmeneted alapján minden modern életkori kapcsolat, sőt, még egy bordélyházi aktus is szentnek számítana, hisz élet születhet belőle. A házasságban az elhatározás a szent, hogy két ember kitart egymás mellett, gyermekáldással, vagy anélkül.

Olvasva Téged azoknak a pároknak a kétségbeesett utolsó próbálkozása jut eszembe, akik gyermekvállalással akarják (többnyire hasztalanul) megerősíteni düledező kapcsolatukat, mivel ők is összekeverik a házasság és a szülői közösség fogalmait, s ezzel sok esetben aztán jól megkeserítik a saját és a gyerekük életét is.

A másik gondolatod, miszerint a házasság az ellentétek egységétől válik szentté, szép, és nem is vitatkoznék vele. De látszik, hogy nincsenek meleg barátaid, rokonaid. Akkor tudnád, hogy a melegek lelkivilága nem mindig férfias. Vannak, akik nagyon is nőiesen éreznek, gondolkodnak, nem is tudnak másként. És természetes, hogy egy másik nő nem válhatna ellenpólussá számukra, csak egy férfi. Ebből adódoan a működő meleg párkapcsolatok is a jinről és a jangról, a feketéről és a fehérről szólnak lelki és szellemi értelemben. Attól függetlenül, hogy az ágyban, fizikai formában nem egészítik ki egymás testét.

Az ókori civilizációkat, az állatiassá fajuló orgiák, a mértéktelen élvhajhászás süllyesztették erkölcsi mélypontra, hogy aztán szétessenek.

A házasságkötés éppen a monogámia, a mértékletesség, az erkölcsös szerelem szimbóluma. Ha a heteroszexuális társadalom megtagadja azoktól a melegektől, akik erre vágynak, s közben, mivel úgymond 'a négy fal között marad', hagyja, hogy a különböző fürdőkben, meleg bárokban és egyéb helyeken más melegek részéről burjánozzék az egy éjszakás kalandok és a vad perverziók gyakorlata, ezzel a hteroszexuális társadalom nem-e éppen a mértéktelenség, a vad orgiák és a züllés terjeszkedését támogatja?

2013. máj. 27. 22:10
 32/33 anonim ***** válasza:
bocsánat, nem életkori, élettársi
2013. máj. 27. 22:16
 33/33 Morning válasza:
0%

Sodoma és Gomora nem véletlen pusztult el. Isten büntetőítélete miatt.

(József és Mária nem maradt érintetlen, mert Jézus születése után szült még Mária, hiszen voltak Jézusnak testvérei. Lásd: Biblia)

Isten döntötte el, hogy a házasság, azon belül a szexuális kapcsolat egy férfi és egy nő között van rendben.

És nem csak ezen kapcsán, hanem egyéb dolgok kapcsán is egyértelműen tudtunkra adta, hogy mi BŰN.

Van VALÓDI szabadulás, VALÓDI megtisztulás a bűnökből, az ÚR Jézus által.

2017. máj. 31. 09:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!