Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én öltem meg a dédimet?...

Én öltem meg a dédimet? Elmondtam hogy meleg vagyok egy hete anyukámnak, és a dédim is hallotta, és tegnap meghalt:S anyukám azt mondja én tehetek róla, mert felizgattam. Ugye nem?

Figyelt kérdés
16f
2013. máj. 26. 16:40
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
90%

NEM te tehetsz róla! Anyukád nem tudja, mit beszél!

Ha te izgattad volna fel, akkor nem napok múlva halt volna meg, hanem akkor, amikor hallotta, hogy mit mondasz az anyukádnak.

2013. máj. 26. 17:01
 12/33 anonim ***** válasza:
94%
Édesanyád szégyellje el magát, megértem,hogy szomorú,de azt kimondani,hogy te tehetsz róla hatalmas marhaság és iszonyat érzéketlenség. Nyugodj meg, ez nem a te hibád, ennyi volt dédidnek megírva,ez az élet rendje.
2013. máj. 26. 17:01
 13/33 anonim ***** válasza:
15%
megvan rá az esély a dédik idejében ha valakiről kiderült hogy homár azt a család kitagadta
2013. máj. 26. 17:07
 14/33 anonim ***** válasza:
58%

11-es. 17 evesen mar azert tobb eszed is lehetne, igy eleg ostobenko vagy.

Igen, betegseg, gondolod, h oromeben tancot jart, h de jo, homar vagyok!?

Nem tehet rola, nem kell meg alaznod is, kapjal mar a fejedhez Kiscsillag!

2013. máj. 26. 17:25
 15/33 anonim ***** válasza:
39%
Van abban valami, amit az előttem szóló írt (hogy az ő idejükben kitagadhatták a b*zikat). Én viszont azt mondom, nem emiatt halhatott meg, és részvétem. Szerintem a kora miatt volt az egész. Továbbá, egészen addig semmi bajom a homoszexualitással, amíg nem kezdődnek el a propagandakampányok, a felvonulások, extra jogok, "házasság" és hasonló témák, egyszóval amíg az egész a 4 fal között marad. Ha ez a te esetedben is így van/lesz, addig te is ugyanolyan értékű vagy, mint a többi ember. Ahogy azonban elkezdődik az idegbeteg heccáradat, onnantól kezdve az összes ilyet lényt Duna-érettnek kell tekinteni. Anyukádra meg ne hallgass, szerintem ő sem gondolta komolyan... Beszélgess el vele, ennyi erővel - ahogy már írták - bármilyen nagyobb zaj is felizgathatta volna. Nem emiatt a tény miatt halt meg.
2013. máj. 26. 17:26
 16/33 anonim ***** válasza:
91%
Én úgy tudom, ilyen idős emberek gondolatait egyszerűen egész más dolgok kötik le, ők az ilyeneken már felül vannak, nem véletlen, hogy a családi vitákban is az öregek többnyire a mérséklő szerepet szokták betölteni (ma is és a régi társadalmakban is). Szerintem még csak fel sem izgattad, nyilván egész máson gondolkodott akkor is meg az azutáni órákban is (régi fiatalkori emlékek, régi ismerősök).
2013. máj. 26. 17:37
 17/33 anonim ***** válasza:
7%
Elmenekült előled a halálba, mikor megtudta, hogy homár vagy. Nem is csodálkozom :/
2013. máj. 26. 17:41
 18/33 anonim ***** válasza:
85%
Nekem volt egy hosszú időszak az életemben, amikor próbára tettem a hozzátartozóim idegeit és tűrőképeségét. Nagypapám váratlanul meghalt agyi érgörcs következtében, Apám utána a fejemhez vágta, hogy miattam halt meg a Nagypapi.. Sajnos, azóta már Apám sem él, hogy ezt megbeszélhessem vele, így ezzel a teherrel kell élnem. Nem köszönöm meg Neki, még a sírjánál sem..
2013. máj. 26. 18:01
 19/33 anonim ***** válasza:
96%
Nem ismeri a felzaklatás fogalmát abban az értelemben, ahogy a kamaszok. Egy kisebb gyereket nyilván felzaklat, ha megtudja, hogy a bátyja meleg, mert az ő számára a bátyja egyben mintát is jelent, akihez egész addig igazodott valamennyire. Egy dédszülő szeretheti az unokáit, de nem jelentenek felnövekedési mintát a számára. Ezért az ezzel kapcsolatos ilyesféle dogok nem zaklatják fel, neki az egész más, ő nincs úgy belefonódva a részletekbe, mint a kamaszok vagy a fiatalabb felnőttek. Az Ő számára az egész csak annyi lehetett, mintha csak azt mesélted volna el, hogy foltos bundájú macska született a szomszédéknál. A régi időket sem úgy képzelem, hogy akkor az öregek tagadták ki volna melegeket. Nyilván akkor is a középgeneráció ízlése volt a mérvadó, az akkori öregek viszont szerintem akkor is inkább a mérsékeltségre hajlottak.
2013. máj. 26. 18:06
 20/33 anonim ***** válasza:
9%
Csak azt nem értem, hogy egy dédikének miért kell arról hallani, hogy szemefénye fartúró? Miért kellett ezt neki elmondani??? Biztos, hogy fájt.
2013. máj. 26. 18:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!